12 December 2012

Aeon Member Day Mid Valley (12&13 Dec 2012)



Aku baru je balik dari Mid Valley ni......
Tak banyak pun shopping....kejar masa.....
Sampai-sampai je kena renew jcard dulu sebab dah expired....
Kat situ je dah 20 minit.....kaunter ada 2 je.....huhu....





22 org syg adam:

nur anis said...

bestnya dapat sopink...:)

Fiza Rahman said...

Alaaa..belum gaji lagi lah...huhuhu...

ieedaz @ mama_isha said...

wah ade Jcard day yer..tak dpt le nk pegi kalu kt mid valley tu..ehehe

JaSSNaNi said...

ha.. tu la.. sape soh majuk.. lepas tu makan nasi ayam jadi tak sedap.. ko gi test tengok sedap ke idok.. citer ngan akak ye..
:P


>> haritu kat ioi.. sempat gak akak terjah.. kuar je spital, lalu depan ioi ada aeon mmber day.. terus singgah.. sanggup ko.. baru kuar spital tu.. heheheh

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

gi lagik 2nd round nnt
murah x??

Ibu Lala said...

suke la wat member day time time keje nih. mencik tau...cer buat hari weekend.

syawalsimpsons said...

nak G..poket kering..mmmm

ieda said...

wahh bestnyaaaaaaaaaa

disini x der AEON nie huhuh

My Life's Journey said...

Bestnya dapat shopping ..seronoknya ..jualan akhir tahun memang masyuk kan sis?

N i e Z a said...

ooooo...ari ni last la erk..tp x sempat nak ke sana..huhuhuhu...

aanie said...

@JaSSNaNi

kehkeh..majuk manja jerrr....hehe...

hamboi..sempat lagi cik kak ni soping...eh, kalau sy pun buat camtu gak...haha...

aanie said...

@☆♥L@dy @yU♥☆

tak nak dah...hehe...x murah sgt pun..biasa je...

aanie said...

@Ibu Lala

dah la wat time keje kan...belum gaji lak tu..nak soping pun x best...hahaha...

aanie said...

@syawalsimpsons

sama la...tp nak jgk pegi kan....hehe..

~MommyAida~ said...

oooo..mesti ramai kan..hari ni la yek..hiush mmg tak larat nak pg time Jcard day..sbb org terlalu ramai..huhuhu

Sherwieyna Muzzawer said...

Amboi shopping sakanlah tu walaupun sikit2..hehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

skang jcard day dh tukar jd aeon member day kan..

ms dulu kalau time jcard berpusu-pusu org pegi smpi nak masuk pak guard siap cek kita ada member card ke x..

tp lani dh x ramai org dah..

aanie said...

@~MommyAida~

dulu ramai la org...tp skrg org dah x ramai...xtau nape...

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

em, sejak tukar nama dah kurang meriah jcard day....haha...xde kaitan kot...

dulu kemain kan kena tunjuk2 jcard bagai....skrg ni xde org jaga dah...sape2 pun blh masuk...

Aju Mohit said...

aritu gi jcard kat wangsa maju pon tak ramai org, brg kurang menarik dan harganya tak berapa nak sale heheh

Cho Zila said...

kalau terkejar2 jadi tak syiokle yerk..

wan nurul hezrina said...

isyk nurulpun dok renewlagilah j card

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby