07 December 2012

Mengidam durian crepe jugak la......

Susah jugak eh nak dapat durian crepe ni? malas nak cari sebenarnya....banyak je orang jual...cuma jauh ngan dekat je....

Kebetulan kawan sekolah aku ada jual durian crepe ni...tapi dia duk putrajaya....jauh gak nak pegi tu....kalo suruh dia hantar, kena cas lak...hishh, berkira tul....hehe...

Dia cakap kalau aku amik banyak, dia tak cas la duit delivery tu....aku pun pakat-pakat la dengan member ofis...dapat la order 8 peket.....dah order banyak ingatkan dapat la diskaun harga kawan-kawan.....kekeke....takpe la, support bisnes member ^_^.....


 order dari kawan-kawan ofis.....
dia hantar hari ahad....jadinya kena la simpan dalam fridge aku dulu.....



 adam kan memang suka durian.....
bila dah terbau-bau tu, memang cepat je la dia nak makan.....



ada 6 biji semuanya...RM10...adam dah amik sebijik....gebu-gebu belaka......
tapi kawan-kawan aku tak suka sangat sebab katanya banyak krim.....
takpe la, nak buat camne....aku pun tak tahu lak jadi camtu....
aku tolong belikan je pun.... **sentappp!!



9 org syg adam:

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam

Sekarang ni durian crepe tengah glomur kan. pernah makan sekali memang sedap!

~MommyAida~ said...

hehee...lain org lain citarasa kan aanie..kalo kita dah ter beli kan, pastu kurang sedap, msti kita pn frust kan..huhuhu..sabo je la ek..yang penting dapat gak merasa mkn DC ni..

aanie said...

@~MommyAida~

a'ah, mmg frust pun...nak buat cmne kan..x beli dah la..pasni cari yg lain la pulak...

Qhaifa Nur said...

byk juga yg aanie order ni...lepas geram lah tuh...sedap kan..kan..

Kakzakie said...

Lebih cream dari durian so cream crepelah tu cakap pada kawan aanie...

aanie said...

@Kakzakie

aritu dia dah mintak feedback camne...sy dah bgtau dah cream dia byk sgt...so, dia kata akan dimodified....hehe...

JaSSNaNi said...

aanie pun dah makan kan.. sedap kan.. biasa la.. nak balance kan sesuatu tu.. kena lebihkan ini.. kurang kan plak yg tu.. baru la namanya balancing kan.. kadang2 tu ada yg macam2 karenah.. apo apo je la kan.. hik hik hik..

Aju Mohit said...

alahai teringinnya!!! terus aju ngidam ni, belum dapat2 lagi hihi

My Life's Journey said...

umi tak pernah lagi makan .. nanti nak try jugak .. mcm sedap tengok gambar tu ..nyammmm nyammm

tapi umi suke lagi makan durian real .. waaaaaaaaaaaaa ..terliur sudah umi hihi ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby