12 December 2012

Uniqlo @ Paradigm Mall



Uniqlo kat Paradigm Mall baru je dibuka pada 6 December 2012....aku pegi masa second day opening....memang banyak diskaun la...staff dia pun peramah gilerr....kalau jumpa je mesti sebut "welcome to uniqlo" (walaupun jumpa orang yang sama 10x)

Orang pun agak ramai ari tu maybe sebab baru bukak lagi kot.....ada jeans yang murah giler RM49.90...aku dah nak beli dah.....boleh pakai g pasar ke....tapi saiz paling besar 29.....tapi saiz 29 dah habis stok.....tinggal saiz 28 je......grrrrr...mana muat?? uwaaaaa.....



baju ni pun cantik.....kain dia memang best.....tak macam kain yang biasa tu.....
harga asal RM129 rasanya.....
saiz paling besar L.....
aku tak jadi beli gak sebab tak muat jugak.....uwaaaa.....



 ni kat bahagian kids....
comel-comel bajunya...geramm...




 nanti kalau jadi g Paris, i nak beli baju kat belakang tu la.....ahakz......paris la sangat.....




akhirnya adam jugak yang untung.....beli seluar untuk dia je.....
ada diskaun 50%....



P/s: Lepas ni H&M lak nak buka kat paradigm mall ni....uhh, tak sabarnya....tak sabarnya......



5 org syg adam:

~MommyAida~ said...

Wahh shopping nampakk..kikiki..tp blouse tu mmg cantik, tapi size dia mmg utk org2 yg comel je ke?huhuhu..aida pn cnfirm tak muat..

N i e Z a said...

tak penah singgah kt paradigm mall ni wlupon dah byk kali lalu depan dia..bile nk singgah ade jer hal lain...hehehhe

Ijah EmoTemo said...

ngee tak pernah lagi pergi paradigm mall...

Qhaifa Nur said...

akak dh msk paradigm mall ni...mungkin tmpt baru, org x ramai lagi...
seronok adam dpt seluar baru......

wan nurul hezrina said...

rasanya lepas raya aidilfitri harituh tak membelidah baju tuk merah n sofia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby