14 December 2012

Cek keempat Nuffnang

Alhamdulillah...cek keempat dari Nuffnang dah sampai dah.....
Walaupun basah sikit kena tempias hujan kat dalam kotak surat tu......
Cek berjaya diselamatkan walaupun sampulnya dah basah kuyup.....hancur hati aku tengok.....
Benda yang bukan senang nak dapat tu.....
Nak buat camne, blog suam je earning pun naik 20sen je sehari (itupun kalau ada BE)....jenuh gak....hahaha....
Nak kena belajar dengan Aju teknik SEO nih....^_^




Jumlah yang paling banyak antara keempat-empat cek tu.....hehe...
Boleh la kumpul lagi buat beli microwave.....^_^ (dari tahun lepas lagi cakap nak beli, tapi tak jugak beli....kehkeh)

Time kasih buat semua yang rajin datang sini......yang rajin komen, silent readers, yang google-google terjumpa blog ni...hehe....TQ semua!!!

TQ Nuffnang!!!



P/s: Semalam amik adam kat taska jalan kaki je....pastu tunggu taxi depan taska......penat gile.....susahnya hidupppp bila takde kete ni.....


18 org syg adam:

*azni* said...

azni tak penah cash out lagi..mcm mana nak cash out klu earning pon tak sampai 50hinggit..haha..

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki..empat kali tu ..

Anje Mamy Balqis said...

tahniah...kita tak dapat lagik cek, tengah nunggu jugak ni

Syira Qahira said...

salam..

ya alhamdulillah, saya baru sekali. lepas tu terus senyap..haha

JaSSNaNi said...

wahhh.. ko dik..
dah ke4 ek.. cayalah.. rajin ko..
akak baru dapat cek pertama.. lom cash out lagi.. sbb tak larat nak gi bank bankin.. hahahaha... tapi tak banyak mana.. tak sampai serat pun.. tu pun gigih nak payment.. =)) hahahaha

Fiza Rahman said...

Tahniah. Byk juga tu ☺☺

N i e Z a said...

Alhamdulillah...

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah hebat tuh.. 4x dpt cek nuffnang
saya ni tak penah nak cash out..earning pun lum capai RM50..huhuhu

nur anis said...

bestnya...:)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

curlastt uols
moh belaja ai minum teh tarik nnt ekkkk

Aju Mohit said...

tahniah aanie!! boleh beli microwave kan, tak pun beli oven bleh buat kek hihi, aju tak pandai sgt masih belajar jugak lagi hihi, siannya jalan kaki, takpe kira senaman lah tu ;)

Kakzakie said...

Rezeki yg tidak kita tunggu bila dapat bukan jumlah yg kita lihat tapi bangga disebalik pemberian hasil berblog itu aanie..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Nuff ni tak di nafikan earning dia malu2 skit.. nk tggu BE je baru dia ramah. apapun rezeki memasing kan.. kalau ada rezeki ada la.. kalau sikit rezeki kita.. sikit la.. tp sikit kat nuff mungkin dia bg banyak kat sudut lain.. :D

Cho Zila said...

musim orang cash outkan nuffnangni.. tahniah.. terus berjaya..

Alin Marlini said...

ada gak yg ke 4..kak Alin satu pun belum lagi..hikhikhik

ieda said...

alhamdulillah
janji ada kan dikk .. dari x ada ;)

wan nurul hezrina said...

nurul try cash out arituh tapi dah 3 kali reject..tuh sebelum arwah abah nurul meninggal.rupanya ada kecilapan nama nurul tulis..tahu dok nurul tulis nama wan nurul hezrina binti sahaja..tak tulis abd halim.sedihkan mcm dah tersurat abah nurul nak pergi

Myra Jay said...

Tahniah Sis :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby