31 December 2012

Corat-coret 2012

Tahun 2012 bakal berakhir beberapa jam je lagi....banyak kenangan pahit manis suka duka sepanjang tahun ni...

1) Tahun ni tahun pertama duduk di rumah sendiri....insya-Allah kalau ada rezeki tahun depan tambah sebijik lagi.....insya-Allah....


2) Tahun ni jugak la dapat berita yang paling gembira bila aku dapat bonus 2 bulan.....maka, tercapailah impian aku nak dapat sebijik smartphone idaman iaitu Samsung Galaxy Note walaupun time tu dah keluar S3.....ternyata pilihan aku tepat sebab Note adalah lebih baik dari S3....alhamdulillah.....


3) Tahun ni aku banyak berdikari sebab hubby selalu outstation.....tapi sebenarnya berjauhan membuatkan kami menjadi lebih rapat kot.....tapi sekarang dia dah tak outstation dah...site semua kat area selangor je...yes!!!!!


4) Bulan puasa tahun ni paling mencabar sebab tanpa suami di sisi.....sedih bila terpaksa sahur dan berbuka sorang-sorang.....:(


5) Genap 2 tahun 8 bulan adam dah tak hisap puting....happy sangat!! dan harap tahun depan boleh train adam untuk potty-training.....


6) Yang paling tak best tahun ni berat aku naik mendadak....dah la sebelum ni pun bukannya kurus...lagi mau tambah....huhuhu....so, azam tahun depan nak kurus!!! (untuk rekod, nak kurus adalah merupakan azam setiap tahun..kehkeh..)




Sebenarnya banyak lagi benda yang aku tak cite kat blog ni.....contoh perasaan sedih, geram, marah dan sebagainya.....pernah jugak cuba taip, tapi last-last delete balik......terpaksa simpan sendiri je....itu lebih baik.....



SELAMAT TINGGAL 2012

dan

SELAMAT DATANG TAHUN 2013!!!


Moga tahun 2013 adalah lebih baik dari tahun ni dengan diberi kesihatan yang baik dan rezeki melimpah-ruah.....amin....



P/s: Kalendar dan diari 2013 bila nak sampai ni???


8 org syg adam:

*azni* said...

betul tu..ada sesetengah perkara elok disimpan sendiri..

azni msh lg gagal potty train izzul..huhu..ni bakal jd azam thn depan..

btw,slmt thn baru utk aanie sekeluarga...

~MommyAida~ said...

Amin..semoga 2013 lebih baik dari 2012 kan aanie..Wahh..teringin nk recall balik 2012 pny memory..tapi cam banyak sangat pulak..hihihi

syawalsimpsons said...

selamat tahun baru aanie

Qhaifa Nur said...

tak sempat nak buat list aanie...
seronok baca ramai rakan2 yg impiannya tercapai...moga akan lebih cemerlang lagi...

selamat tahun baru juga....

mama_saly said...

salam tahun baru.. semoga 2013 lebih bermakna buat kita..amin

Aju Mohit said...

semoga tahun baru 2013 lebih byk mencoretkan kenangan manis buat aanie an family, ye betul dear, aju pon sama nk bercerita ttg hal sebegitu di blog tapi nmpk tidak manis, baik mengadu dan memohon dgn Allah kerana Dia lebih maha mengetahui

THE LEKAT LEKIT STORY said...

elok la tu.. yg pahit tu x payah igt atau tulis.. kalau tulis nnti baca balik jd ingat & sakit hati.. kan?? selamat tahun baru

Aisyah Husaini said...

mama adam..t share ye bile dah potty training adam : ) sebaya dengan insyirah : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby