04 December 2012

Hadiah untuk hubby

Thanx semua yang komen kat entri lepas....terharu....:) arini aku dah masuk keje walaupun masih rasa sakit lagi...especially kat pinggang la.....sebenarnya time jalan tak sakit, tapi time duduk, hazabbbb...dah la duduk je keje aku ni.....huhu....


Masa kat entri lepas aku ada cakap aku ada kezutan untuk hubby kan.....kezutan tu berupa hadiah la.....hadiah biasa-biasa je tanda ingatan tulus ikhlas....gitttuuewwww....

Lepas balik dinner tu aku ngan adam naik dulu....hubby g parking kete...punye la lama tunggu.....yang tak sabarnya adam la...aku suruh dia pegang, nanti abah masuk, bagi kat abah....tapi dia sibuk nak bukak..adeih....kang tak menjadi lak kezutan aku nih.....

Tapi comel betul tengok adam bagi hadiah tu...nak bukak pintu siap letak kat lantai lagi hadiah tu....pastu baru bagi....siap mengaku dia yang bagi....haha...apa-apa je la...


kad buatan sendiri......
tetiba rasa nak jadi kreatif buat kad sendiri....
hubby siap tampal kat pc dia lagi....- rasa dihargai lak....



ini isi di dalamnya.....
yang dalam kotak biarlah rahsia.....
yang pasti brand di kotak tak sama dengan brand barang di dalam.....



fm yang comel macam aku.....
geram rasa macam nak gigit je...



14 org syg adam:

Qhaifa Nur said...

seronok buat suprise kat hubby kan aanie...dia suka kita lagilah pula...mmg nak gigit fm tuh..

Kakzakie said...

Mestilah dihargai aanie, pemberian isteri tersayang. Roti FM kakak macam nak makan aje:)

fiza said...

Lor...FM ker tu. Rasa mcm sedap jer ☺☺

N i e Z a said...

comel n cute fm tu..sekali sekala wat surprise..mmg best kan..

mama_saly said...

salam kenal..

hehee... manis betol tgk FM comel tu..betul tu rasa nk gigit jew..!nyumm

HB buat suami..

syawalsimpsons said...

ala baru nak tau ape hadiahnyer kan

Afasz said...

hmmm. tk sabar la nk buat gak suprise kat hubby di hari jadi nye :D

tp kalau tk hari jadi pon leh je, lg suprise

LYAfrina said...

mesti sesuatu y special buat hubby

Liza said...

Untuk suami, xmahal xpa tp bermakna dan diingati kan?

Ijah EmoTemo said...

wah apakah itu? ngeee..
comelnya FM itu :D

Aju Mohit said...

ini yg buat suami bertambah sayang, rasa nak balik cepat lepas outstation, mana dapat itu fm? bentuk pavlova mini ada tak? mmg rasa nak gigit!!! hihi

*azni* said...

pandai aanie buat kezutan hehe..ni yg buat laki makin syg ni..

btw,fm tu tersangat la comel..

Jue a.k.a Ibu 2F said...

horeyyyy....horey...
dapat hadiah

aanie said...

aju, fm tu beli kat kaison...x sure lak ada pavlova ke x....tapi aiskrim ada la...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby