18 December 2012

Cuci mata di Home Deco Expo 2012




Weekend lepas kami pegi Home Deco Expo 2012 di Stadium Malawati Shah Alam.....sejak akhir-akhir ni rajin pulak aku datang stadium nih...hehe....

Kebetulan kat luar tu ada booth-booth haiwan....tak tau la expo apa kat situ....singgah la tengok kejap....



 ada burung merak.....




 ini angsa kot....:)


Perasan tak kat tangan adam ada bunga telur...masa tengah jalan dari parking kete ke sini ada sorang makcik pegang bunga telur banyak-banyak.....siap pakai baju sedondon dengan husband dia....kitorang macam pelik ada orang kawin kat sini ke? kita salah tempat ke ni? pastu dia hulur kat adam sebatang......rezeki adam....hehe...




 ni kat kandang kuda....boleh naik kalau nak.....tapi kami tak naik pun.....
yang kelakarnya kuda-kuda ni syok lak mengadap kipas.....agaknya dia panas kot.....




adam menjerit-jerit tak nak dekat kuda.....takut ker???

Lepas tu ada demonstrasi anjing K9 tangkap pencuri.....
Aku tengok je...malas nak amik gambar.....tak minat....hahaha....


Lepas tu baru kami masuk dalam stadium tu.....tak shopping apa pun...just jalan-jalan cuci mata je.....tengah cuci mata tu tetiba ada orang datang tegur aku.....


hah, tu dia....jumpa blogger pulak kat sini....hahaha....
ni lah Cik Jue.....tak sangka lak boleh jumpa kat sini....
yang kelakarnya dia cam adam dulu......hahaha...itu memang biasa.....:)
kalau aku tengok farisyah dulu pun boleh cam...




sekeping lagi.....
TQ cikjue sebab sudi tegur....^_^


P/s: Internet ofis sekarang macam siput sedut.....kejap ok kejap tak.....dah susah nak melawat blog kengkawan......time dia ok boleh la jenguk 1-2 blog.....kalau tak sempat tu jangan marah naa......

15 org syg adam:

Kakzakie said...

Kalau kakak pun boleh cam Adam. Makcik yg pegang bunga telur pun mesti minat juga sebab tu dia bagi Adam satu.

Cho Zila said...

best kalau der gitu suka gak... macam2 benda leh explore.. dan yang penting leh terjumpa blogger

Aju Mohit said...

wahh adam sronotlah buat lawatan sambil belajar kat sini ye ehehe, comel mama adam dgn blouse polkadot tu, nanti update home deco tu tau!!

syawalsimpsons said...

bestnyer jumpe cik jue...sue bila nak jumpe cik jue ni..mmm..tp kan ramai blogger akan kenai anak2 kiter dolu kan..dari kiter yg tuan tanah ni kan

~MommyAida~ said...

hihihi..wahh blogger femes ni..hihihi...kalo aida pon kekadang tak dapat nak cam blogger yang ade kat alamaya ni kan..

aanie said...

@Aju Mohit

dah habis dah..itu je gambar yang ada....segan nak amik gmbr dlm tu....lagipun takde apa pun...hahaha...

aanie said...

@syawalsimpsons

itu la kan...sebab anak mmg terlebih glamer dlm blog maknya....hehe...

MamaYatie said...

dah lama tak jalan2 kat expo..tunggu baby kuar lu la..hahaa

hehe..mmg biasa terjadi kan..anak2 lg pemes dr puan blog..

Adriana said...

seronok adam jalan2 tgk binatang...salam kenal..Ana follow balik #865

Alin Marlini said...

wah...adam glamer gitew...aritu kak alin ada gak lalu depan stadium tu tp x smpt nak menyinggah plak...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

Hahahaha....tuelah tak sangkakan....
anak lg femes pada mak

N i e Z a said...

oo..ekspo agrofest kat sek 13 shah a+6lam ri tu yer..ade pegi...tp tak sempat nak gi tgk haiwan2 ni..sbb ujan..huhuhuhu...teruja betul adam dpt tgk haiwan2 tu yer...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

anie jue dah jawab kat blog niaga..
rm 30 tak termasuk pos...

wan nurul hezrina said...

wahhh wahh annie berjalan2 nampak=)kat cnie pjayanie akan ada gak home expo di picc nie=)

eB said...

stuju. kiter lbh cam anak2 blogger dr maknyer. ekekeke. kalo jumper kami cam x? ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby