18 April 2013

Beg dah sampai

Semalam aku update pasal beli sling beg online....aku ingatkan lambat sampai...tapi tak sangka tengahari semalam bayar, tengahari ni dah dapat dah.....laju gak service dia.....sukerr!!


 pos laju yang memang laju.....^_^



 siap ada dust bag lagi....macam beg kulit je.....:)



tadaaa!!! 

beg ni muat-muat untuk masuk purse panjang dengan note aku je.....
kalo agak-agak nak letak pampers segala, kena pakai beg lain la ye dak.....

memang berbaloi la dengan harga dia.....RM20 termasuk postage....
takde la ralat sangat.....
daripada aku beli benda yang sama dengan harga yang jauh lebih mahal dari kedai tuuuut....


Sling beg ni aku beli kat Website Rakuten



P/s: Petang semalam ada sorang lagi staff z***** call tanya pasal beg tu.....tension lak aku rasa....dah macam aku ni berhutang ngan dia lak.....

11 org syg adam:

syawalsimpsons said...

ni yang nak terjah ni

Izan Ishak said...

bestnya aanie... murah ye termasuk postage. ehhh.. apsal plak staf z***** tu asyik call je. rajin betul tu.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam aanie..cantik tu...!

Qhaifa Nur said...

cepatnya mereka hantar...
cantiklah aanie...
dia tanya sure berminat juga kot...

Kakzakie said...

Cantiklah aanie. Yg sykt satu lagi tu kalau boleh dia nak aanie beli beg dia. Mana dia tahu aanie dah ada yg jauh lebih murah..

Cho Zila said...

boleh tahan gak,, akakpun nak cari sling bag gakni.. nampak kat elle haritu dah nak beli... tapi yang ni pun nampak menawan gak....

Kniedaz said...

laju tu..ni yang buat tangan ni gatal nak klik juga huhu

Fiza Rahman said...

Cantik bag tu.

JaSSNaNi said...

rm20 including postage.. murah tu dik.. nak gak lah.. bagi sakinah.. :D

MrS. F!zA said...

cepat servis dia..mcm ni baru best kn.haini byr esok smpi

intanfirdaus247 said...

org tu duk tanya sebab minat kot..tp memang cantik!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby