19 April 2013

Buku 1 Hari 1 Resipi

Sebenarnya dah lama nak beli buku 1 Hari 1 Resepi ni...tapi bila memandangkan harganya, terus aku berfikir panjang....bukan apa...takut tak berbaloi sebab takut tak terusik pun buku tu...haih....

Tapi ari tu bila masuk Popular, nampak buku ni ada diskaun.....banyak lak tu...terus beli...tak sia-sia penantian dan kesabaran aku selama ini....kehkeh....


Buku 1 Hari 1 Resepi.....

Harga asal: RM39.90
Lepas diskaun dapat RM28.80.....ada contest pegi umrah lagi......weeeee....

Ada 365 resepi...boleh try resepi baru setiap hari...gittteeuuuwwwww.....
Gerenti Jadi katanya.....^_^



P/s: Walaupun resepi senang je boleh dapat kat internet, tapi gedik gak nak beli buku......err, sebagai bukti aku rajin masak sebenarnya.....



 

15 org syg adam:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam aanie..k.atie ada buku ni,beli masa rega mahai tu la..kat POPULAR gak.Mmg berbaloi beli..selalu k.atie jdkn rujukan :D

Masya said...

tahniah berjaya beli hihihihi.. hubby hadiahkan sy buku ni.. super duper sempoi² dan simple resepinya selamat mencuba...

Kakzakie said...

Kita sebenarnya kakak tertarik melihat gambar dlm buku tersebut aanie itu yg beli nak mencuba semua rasanya kalau kakak memang tak terbuat...

iduraz said...

erk...kita pon aritu tak terbeli sbb tgok regenyer RM39.90..skang ada less eh..nak gak...

*azni* said...

mmg murah tu lps diskaun..azni pun dr dulu nak beli tp tak terbeli sbb pikir boleh google jer..hihi..

JaSSNaNi said...

haaa.. lepas ni jangan bagi alasan kat cik.abang tak masak ye.. :P hehehehehehe

Qhaifa Nur said...

bagus juga buku ni aanie..
taklah pening fikir apa nak dimasak setiap hari...

Aju Mohit said...

takpe aanie, pasti wat entri resepi baru by aanie, at least kami ni ada idea nak masak apa hehehe, sharing for caring maaaa

eB said...

x nk cuber tp nk raser air tgn aanie blh? ;p

shark said...

saya sooka beli buku...kumpul disamping baca menambah ilmu..

x rugi beli buku..tu ilmu yg bole bawak mati :)

adianiez AIDA said...

aida ada byk dah buku resepi k hanieliza. mostly ada dlm buku 365 hari ni...
hmmmm buku resepi byk, masak? lauk tu gak yg dimasak hi hi hi....

Fiza Rahman said...

Menarik juga buku ni ☺☺

~MommyAida~ said...

Ahahaha..aida pon baru ter nampak buku ni kat rumah MIL..dia pon beli kat popular kot...nanti boleh pinjam gak buku ni..bleh la nk try resepi macam2..hihihi

intanfirdaus247 said...

buku ni memang paling laku jualan kat popular..:))

kakliza said...

Salam..
Terimakasih kerana membeli buku kakliza..

Semoga buku 1 Hari 1 Resipi dapat memberi ilham amsakan buat keluarga tersayang..Selamat mencuba..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby