18 April 2013

Gwiyomi Malay Style

Wabak Gwiyomi (cute) dari Korea pulak.....ini yang orang melayu buat....cute orangnnya...tapi macam cute dibuat-buat....hehe.....papepun...layanzzzz.....



5 org syg adam:

Myra Jay said...

Ada tgk member syer kat FB semalam tp tak tengok la pulak videonya

Masya said...

saya yang ketinggalan.. apa fenomena ni yer...

Izan Ishak said...

mmg comel pun dia ni. dah ada rupa korea pun ye.

syawalsimpsons said...

kat opis ni pon terjebak jugak

Aju Mohit said...

pandai aanie survey barang, ooo baru tau kat situ mahal ye, tak pernah jenguk pun blog sana tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby