09 April 2013

Dating with adam

Hubby keje.....stok lauk lak dah habis.....kebetulan hubby tak pakai kete.....boleh la kita dating dengan adam.....weeeee.....

Tak tahu nak makan apa...last-last ke giant je la kita.....makan kfc.....


ini upahnya kalo nak dating dengan adam....huhuhuh.....
padahal baru je beli hari tu......ni nak beli lagi.....
mengamuk-ngamuk kat kedai tu.....huwaaaa.....
macam mana nak handle anak macam ni ek??
kalo murah, boleh la beli.....
tapi, kalo ditunjuknya yang mahal?? camno???


parking tepi dulu.....jap g nak makan.....






khusyuk betul main bas.....



krushers untuk mama...emm, dapnya.....


11 org syg adam:

Kakzakie said...

Sekali beli tiga bas ye Adam. Satu untuk mama, satu papa dan satu utk adam:)

Qhaifa Nur said...

dapat sekali 3 ke adam...bestnya

azzey said...

bertuah adam..pakej skali 3 tu..hu3...

syawalsimpsons said...

nampak semangat dak adam ni..nampak tinggi

~MommyAida~ said...

hurmm beznyaa kashers.. sedap tak??.aida pon tgh melalui fasa cam aanie gak..Aqil melalak kat Mall nk beli toys!!stress nya rasa..tp ati aida keras sikit..so mmg takkan beli, n pujuk suruh beli yg lain jugak (yang murah)..kalo tak, aqil tinggal la situ..last2 aqil ikut jugak..wlaupun payah..huhuhuhu

Aju Mohit said...

hahaha biasalah kene cukai kan mama, skali dating dpt 3 bas hehehe

*azni* said...

anak lelaki memang lori bas yang menjadi kegemaran kan?yg murah2 boleh la beli..klu tunjuk yg mahal kena pikir idea la nak alihkan perhatian dia..

Jue a.k.a Ibu 2F said...

adam suka dating dengan mama sebab dapat habuanya hahahahha

faraherda.razalan said...

Hamboi adam...hehehe. Mcm adik lelaki sy ms kecik dulu. Selagi x dpt, selagi tu die tgu dpn kedai. Tak nak g memane dah. Terpakselah mak ayah beli utk die. Sy nsb bek, Aydin tak de passion dgn toys. Die tgk toys, takde nafsu. Hahahahahaha....

Fiza Rahman said...

Bertambah koleksi bas adam.

nadia said...

comeynyaaaaa adamm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby