25 April 2013

Shopping di Aeon Member Day MV

Macam kekok lak sebut aeon card sebab dah biasa sebut jcard......semalam pegi jcard mid valley......salah satu jusco yang aku suka pegi.....dulu aku rasa jcard kat mv ni best sangat...tapi sekarang macam dah tak best......baju/blouse yang sale 50% dan 70% dah takde.....kalau dulu memang aim baju-baju ni je la....

Tapi ada gak barang-barang aku berkenan lalu membelinya.......tapi takleh nak shopping sakan la sebab belum gaji.....tension aku diorang suka buat jcard day time belum gaji.....

Jom layanzzz.....


facial wash Clinique....
dah lama habis....tapi nak tunggu jcard baru beli...hehe.....
aku mintak free gift....dia bagi foundation dan moisturizer.....hmm, boleh la....



dah lama tak beli jeans.......rembat 2 helai terus dan selai blouse......
beli jeans murah je....ekonomi dah meleset....tak mampu dah nak beli levis.....huuhuhuhu.......




barang-barang untuk baby besar.....
puting susu tu memang tiap-tiap bulan kena beli sebab adam suka gigit......
jadi, walaupun botol avent, belasah je la puting anakku.....



 jajan-jajan yang adam amik....
selamba je dia jalan-jalan amik jajan......
kalau tengok gelagat dia shopping, nak tergelak pun ada.....macam anak tokey balak......



 makanan wajib beli.....
bila tengah lapar, semua benda nak amik......







sebelum balik, aku singgah Mango jap....
nak beli coin purse ni......semata-mata....^_^


P/s: Balik umah dengan happy sebab mostly barang yang aku nak semua dapat.....yeay!!!


14 org syg adam:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum...
amboiii dia... shopping sakan... :P

Qhaifa Nur said...

banyak yang diborong anie...memanglah hepi...

~MommyAida~ said...

Yeayy..bestnyaaa shopping..hihih..Adam sama dengan Aqil!!suka gigit puting..geram je tau..pon sama gak!botol je avent tp belasah gak puting pape pn..hihihi

JaSSNaNi said...

dik... akak tag GA.. jom join... :) hadiah menarik..

wan nurul hezrina abd halim said...

nurul ingat kita sama besday.kembarkan?eh nnt aanie bg alamat kat email nurul leh?
nurulhezrina83@gmail.com

nurul g cameron nnt nurul beli ole2 kay sbb besday kita sama.jgn lupa sent alamat tau.

Jue a.k.a Ibu 2F said...

shoping sakan ye..

Kakzakie said...

Betul-betul shopping nie. Oh aanie guna clinique ye..

cik chinta said...

klo soping, mmg snok. ble lupe drtn. huhu.

Aju Mohit said...

wahh inilah terapi minda terbaik kan aanie, syioknya dapat seluar and baju bajan!!! gi shopping berdua ngan adam ye aanie?

aanie said...

@~MommyAida~

hahaha...tak sangka sama lak....:)

aanie said...

@wan nurul hezrina abd halim

wah, bestnya!! oke nti aanie emel....hehe....

aanie said...

@Kakzakie

a'a kak...sy mmg guna clinique...dah lama dah...:)

aanie said...

@Aju Mohit

haha..takdenya la nak soping berdua ngan adam je....bukan penat soping, tapi penat duk kejar dia...haha....

pegi 3 beranak...hehe...

intanfirdaus247 said...

hehe..suka juga g aeon especially member day..masa tu rambang biji mataa tauuuu..ehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby