04 April 2013

Casing Galaxy Note murah

Ada satu kedai kat Uptown Kota Damansara ni jual casing handphone dan accesories yang murah.....macam-macam jenis handphone yang ada.....Samsung, Nokia, Iphone dan sebagainya.....tapi aku ke sana cari casing untuk Galaxy Note aku je la....

Giler jauh menapak kan sampai ke Kota Damansara.....sebab aku tension pakcik yang jual casing kat pasar malam umah aku tu tak nak amik stok baru dah untuk Note.....mentang-mentang lah dah keluar Note II....menyampah.....pakcik pasar malam tu pun jual murah gak.....lebih murah dari kedai dalam mall mahupun  kat pasar malam jalan TAR.....

Kedai kat uptown kota tu masa aku pegi tu ramai giler orang.....dah macam ada sale jualan gudang dah.....hohoho....tapi yang frustnya untuk Note aku dah tak banyak choice......agaknya memang kilang dah tak keluarkan casing baru kot.....

Tapiiii, ada jugak yang aku berkenan.....hehe....


 Ini je yang sempat aku rembat......
casing purple tu harga dia RM5 (caya takkkkk???)
casing pink lak RM20....mahal sikit la..tapi still murah dari kedai lain.....
dan charger tu pulak RM5 sajokkk.....

Puas hati.....



ini antara koleksi casing yang aku ada.....
kalau tak merah, pink....kalau tak pink, merah.....
tu yang terpaksa amik purple tu......kehkeh....



P/s: Masa kat sini adam tersalah pegang tangan orang....pastu menangis meraung-raung sebab terkejut salah orang.......pastu kami pegi makan char kuey tiaw yang tak sedap kat situ.....huhu...



20 org syg adam:

*azni* said...

siap buat koleksi casing note lagi..hehe..

Zuraidah Butang said...

murah2..tapi jauh la nak pg...

syawalsimpsons said...

banyaknyer koleksi cassing..best2...sue baru berjinak2 nak kumpul..kakkakak

Qhaifa Nur said...

berbaloi juga ke sana..cantik
kenapa adam salah pegang...tengok apa agaknya he..he..

εïзmummyHazaεïз said...

wahh koleksi. kite ade casing diamond same yg warna biru tu, bila bukak habis cover handphone melekat warna tu. note warna putih.. huwaaaa habis..

Kniedaz said...

saya tak penah pakai casing ..haha

Kakzakie said...

Adapter tu yg kakak belum ada aanie. Teringin juga nak ada satu.

ps: Kesian adam sebenarnya dia termalu dan takut tu.

Jue a.k.a Ibu 2F said...

murahnya..
agak2 kat sana ada tak HTC one punye housing
susah betul nak dapat

aanie said...

@*azni*

suka membeli...haha....

aanie said...

@Zuraidah Butang

a'a...memang jauh pun...

aanie said...

@syawalsimpsons

sue henfon baru, casing mesti yg best2 punye....

aanie said...

@Qhaifa Nur

kalau sambil nak jalan2 ok la...
itu la...dia ingat dia pegang abahnya.....sekali salah orang da....

aanie said...

@εïзmummyHazaεïз

sama la...note putih...habis turun kaler biru...terus x pakai dah casing tu...

aanie said...

@Kniedaz

ooo ye ke...tu la, ada orang x minat pakai casing...tebal la..leceh la...tapi, sy syg fon...hehe...

aanie said...

@Kakzakie

a'ah...mmg nampak dia terkejut sangat....agaknya dia terkejut dan takut sangat tengok org x kenal pegang dia....padahal dia yg pegang org tu.....

tu la suka sgt lepas tgn kita...x mo pegang dah...

aanie said...

@Jue a.k.a Ibu 2F

x sure lak....tp rasanya semua jenis fon ada kot...

Aju Mohit said...

oot byknya casing aanie, boleh wat meniaga pulak ni hehehe

Cho Zila said...

akaknyer casing lagiler dah takder sebab handphone lama.. alahai sedih..

wan nurul hezrina abd halim said...

kalau casing samsung s advance ada tak?hehehe

Addyra Dora said...

Waa nak juga. Boleh kirim tak? :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby