01 April 2013

Hasil dari blogging

Dah lama dah aku berhajat nak beli sesuatu dari hasil blogging ni.... sapa yang follow cite aku dari dulu tahu la apa yang aku nak......salah satunya ialah aku berniat nak beli microwave bila dapat duit nuffnang....

Sebenarnya kalau boleh, duit yang aku dapat dari blogging ni aku tak nak guna untuk diri sendiri je.....tapi sebaliknya aku nak guna untuk beli barang-barang rumah......ye la, nak beli sendiri macam tak mampu sebab aku bukan jenis yang berduit sangat pun....lagipun aku nak beli benda yang boleh nampak hasil...nak buktikan pada diri sendiri yang blogging ni bukan benda sia-sia.....

Tapi microwave kan agak mahal jugak.......terpaksa la tunggu beberapa cek dulu untuk bagi cukup duit.....hehe.....takpe...sabar itu separuh daripada iman.....


 Microwave yang aku beli dari jenama Sharp.....
Harga dia ok la.....
First time nak pakai microwave ni.....hahaha.....




cantik tak?? kehkeh...nak cantik saje...



Hmm, apa next target??? Maybe meja makan pulak ke? tak pun, sofa.....insyaAllah...:)


Lain orang, lain caranya.......korang pulak buat apa dengan duit blogging? menabung ek?  kalau dapat banyak boleh la buat cuti-cuti malaysia......





13 org syg adam:

*azni* said...

tak penah dpt lg duit nuffnang walaupun dah bertahun2 berblog..sedih tau..

btw,tahniah aanie..cantek microwave tu..pasni rajin2 la membaking ye..hehe..

iduraz said...

wah ok gak tuh, dr blogging dapat sambar wish list..kiter jer tak berupdate2...heee

atie @ ejay said...

cantiiik :)

sumysya said...

best nya..kite ni x nah dpt merasa lg duit nuff...5 hengget pun x sampai...tahniah...sronok la kan...

Qhaifa Nur said...

bagus cara aanie...bole nampak depan mata hasil dari blogging ni...
sure tak sabar nak masak ni...

εïзmummyHazaεïз said...

wahhh congrate.. kite punye duit blogging xdpt mwave hehehe.. xbyk mane pun

Aju Mohit said...

tahniah aanie, nnti nk tgk hasilnya tau hahahah, mana tau pizza yg frozen tu pun ok gak aanie, huisshh letak cheese berkeping2 nyummy woooaaa

eB said...

eB x bli brg... baru dpt skali jerk rituh... bagi kat Aerish... hik3

JaSSNaNi said...

cantekkkkkk!!!
bape rat dik? wahhhh syok ni..
tanggal 29/3/13 microwave akak pun dah arwah.. 10 tahun gak pakai dia.. ni nak kena cari baru.. tapi duit blogging lom banyak pun.. hahahaha kena tunggu lagi..

norhazlina said...

paid survey pun boleh tahan jugak...selalu dpt voucher...

~MommyAida~ said...

wahh cantik nya microwave ni..aida tak penah rasa pon duit nuff..cuma skrg ni baaaruu boleh cash ot..tu pun ciput je..jadila kan..hihihi

Lin Azlina said...

duit hasil nuffnang sy beli mende remeh2 jer...teroknyer...kalo menabung dapat mcam2 da...huhu

mamawana said...

Assalam,

Tahniah dpt hasil nuff. Hebat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby