19 August 2011

Bear lebih besar dari tuan empunya

Betul ke ayat aku tu ek?? haha, belasah je la....




Besar tak bear adam ni??? hehe...actually tu bear mama nya....tapi, sekarang dah diturunkan kat adam lak....hehe....adam panggil bear ni a-bear (a dingangakan ye)....atau dengan bahasa mudah adam panggil "abe"...huhu....abe pun abe la adam oii....ingatkan dia nak panggil bear-bear sebab bird dia sebut bird-bird.....hikhik, comelll.....


buat muka ala-ala comelll gitewww...



walaupun bear tu berat, adam larat je angkat bear tu....duk usung ke hulu ke hilir.....adeih...terkejut mama masa mula-mula tengok adam angkat bear tu.....kuat betul anak mama ni....



ohhh, korek bijik mata lak.....



okk....sayang bear.....oppsss, sayang bear ke makan bear tu???


P/s: Relevan tak boboy dengan bear??

18 org syg adam:

Huda said...

boleh je kut aanie..sbb dia kecik lg..dh beso2 klu nak main bear mesti dia segan :) ngee..

*azni* said...

ok jer kot..bear je bukan patung barbie..hehe..agaknya budak2 ni suka benda lembut2 camtu kan.. :)

bujal X said...

lagi 5 - 6 tahun gerenti patung tu lagi kecik~keh keh~~

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

betul2 bear lagi besar dari tuan...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

jgn kena hempap bear-bear udahlah ye..hehe

ajumohit said...

suke tgk adam main ngn abe tu, hmm mungkin adam perlukan 'kawan' baru hihihihi

sahromnasrudin said...

sib bek bear tue tak diqalqalahkan oleh adam..kalau tak, jadila bear**..sila tambah sendiri ya hehehee

aanie said...

@Huda

a'a kan...harap2nya dah besar dia dah x main bear la...main transformers lak kot..hehe...

aanie said...

@*azni*

uhuk..kalau barbie, pengsan mama....:)

aanie said...

@bujal X

hahaha....tu la..time tu boleh pegang sebelah tangan je nanti...

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

memang besar pun cik jue...best kalau buat peluk tido....:)

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

hehe..dia yg hempap bear-bear tu...

aanie said...

@ajumohit

oppsss....hehe...^_^

aanie said...

@sahromnasrudin

alamak..camne tu ye? x paham ni..

Kakzakie said...

Susahnya kalau balik kg dia nak bawa juga si bear besar itu....

Zur@ZaRi said...

ok jer kot... sbb adam kiter pun mmg byk bear bear...:p

d_LA said...

aku rs adam nak adeq tu..mamanye x fhm2 lg ke?haha..

Amy Syaquena said...

Rasanya ok je x de masalah sebab dia masih kecil.. bear adam dah same besar dengan bear auntie je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby