15 August 2011

Jumaat lepas

Assalamualaikum......

Fuhhh, agak lama gak aku tak update blog ek....biasanya tiap-tiap hari ada entri, except weekend je la....tapi ni dah berapa hari ek?? maybe sebab saka wordless wednesday tu la.....terus wordless aku berhari-hari...wakaka.....

Time kasih pada yang sudi bertanya kenapa tak de entri baru...hehe...bukan busy, tapi tak de idea.....bila tak de idea, maka aku akan pergi merayap ke blog orang.....bila dah merayap tu, dah tak reti-reti nak balik dah....tak ingat jalan pulang la lebih kurang....huhu....

Jumaat lepas encek suami baru pindah opis (gile la bos dia ni paksa orang pindah bulan-bulan puasa...otak letak kat kepala lutut) jadi, kemungkinan dia buka puasa kat opis....jadi, aku mintak la keluar opis awal sebab nak berkejar ke pasar ramadhan dulu baru amik adam....kalau bawak adam sambil beli makanan maunya pengsan aku....berat woo....

Lepas beli makanan dan amik adam aku terus balik.....tadi cuaca yang sangat cantik tiba-tiba bertukar jadi gelap dan hujan lebat sangat.....bayangkan masa tu baru pukul 5 lebih, tapi dah macam malam.....dalam hati bersyukur sebab sempat masuk kete....

Masa otw balik rumah tu sempat la aku snap gambar....(hehe, kata blogger tegar)....


 gelapnya....


 nape gambar ni nampak macam cerah je?? padahal gelap gulita tu.....


ini time dah sampai rumah.....


P/s: Korang dah shopping raya ke?? aku belum lagi......huhuhuhuhu.....


11 org syg adam:

azam said...

hujan ye.....
xpe berkorban sikit

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hahaha..WW ada saka ek..nasib ah sy jarang main WW hehe..

sy shopping raya dh buat separuh..separuh lg tunggu bonus hehe

syawalsimpsons said...

sue dah shopping b4 pose...tinggal baju en asbeen je

ajumohit said...

Mmg aanie, klu kebazar jgnla di bawa bebudak ni, mau pengsan ;), Aju dh abis sopping, tinggal baju melayu Adam n abahnya je

Bui Junaidi said...

biasalah kalau idea takder tu..kot2 idea tu tgh puasa kot..hahaha..pindah masa puasa..?tak patut..tak patut..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sempat aje....betul2 bloger tegar...

Myra Jay said...

Nampak gelap tu kak,cuma maybe efek cahaya flash kot..

Bulan posa kalau kena pindah randah nie mmg tension la..

d_LA said...

kene pndah ms bln pose?x bln pose pun letih weh mengangkut brg2 opis..dugaan2...
dah mcm kul 8mlm dah aku tgk gmbr tu..

eB ezrin said...

eB pn blom. baju bebudak jerk dh. tunggu gaji hu3

Amy Syaquena said...

samelah kita dear , sejak kebelakangan ni x de idea nak update blog..so menyepi je la nak bw pun jadi x de mood...

sahromnasrudin said...

moog berblog dah tukar mood raya erk heheheheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby