01 August 2011

Selamat berpuasa

Assalamualaikum....
 
Betul ke hari ni puasa??
Malam tadi tak sempat tengok pengumuman puasa la....hehe...
betul la tuu.....

Sempena kedatangan bulan Ramadhan yang mulia ini, saya ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat Islam di seluruh dunia.....
Harapnya puasa kali ni lebih baik dari puasa tahun-tahun sebelumnya......

Ada yang tak puasa ke???
Jawab dalam hati je tau.....huhu....

Jangan nanti ada yang turun kantin g order air ni....
Sebab time petang-petang biasanya aku g order air n beli pisang goreng.....huhu....
Bertabahlah wahai aanie.....


dilarang meletak gambar makanan ye.....pinggan sahaja is ok...


Selamat bercuti kepada....



P/s: Weekend lepas sakan g jalan-jalan....sogo, stadium malawati, tesco dan mid valley.....hohoho.....sebab nanti puasa dah tak larat nak jalan-jalan lagii....kalau rajin, nanti aku cite kat next entri.....

9 org syg adam:

sahromnasrudin said...

selamat berpuasa utk awak, suami dan adam juga ya :-)

ajumohit said...

Slmt bpuasa aanie!! Dpt tak susu murah?

syawalsimpsons said...

selamat berpose

Far8 budak baik said...

tu lahhh Nf pun tak sempat nk
tgk pengumuman tuuu..
huh..lambat lah penguman tuu
akak..
selamat berbuka k..hihihihi

Kakzakie said...

Rasa bagai baru lepas kita tinggalkan ramadhan yg lalu dah dtg lagi kan... selamat berpuasa:)

MamaYatie said...

selamat menjalani ibadah puasa anie..kalo ada salah silap mintak dimaafkan yer..

MARIA LIZA said...

Selamat Berpuasa...Bila nak jumpa buka pose sesama laks???

d_LA said...

selamat menjalani ibadah puasa beb..balik mana thn ni??hehe..

anismelon said...

salam ramadhan sis..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby