28 August 2011

Selamat Hari Raya semua!!! Maaf Zahir dan Batin

  selamat hari raya dari kami bertiga....^_^

Assalamualaikum......


Di sini saya nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI untuk semua kawan-kawan, readers dan supporters blog mama adam ni.....

Kesempatan ini juga saya nak memohon ampun dan maaf jika ada kata-kata pada entri dan komen saya di blog korang yang telah mengguris hati semua sama ada secara sedar ataupun tidak.....terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya......

Tahun ini buat pertama kalinya selama 29 tahun ni aku tidak beraya di kampung halamanku.....sedih, tapi apakan daya bila dah berkeluarga ni perlu difikirkan jugak family lagi satu.....tapi, insya-Allah pada hari raya kedua ataupun ketiga nanti kami akan bertolak ke kampung aku.....yeay!!! rindu ma dan abah.....

Blog ni tak pasti bila akan di update lagi.....sebab kat kampung takde mood nak berblog kot.....jumpa lagi nanti!!!

 BERHATI-HATI DI JALANRAYA!!!!


P/s: Ada lagi ke yang nak baca blog aku ni??? semua dah mood raya ni....huhu....

6 org syg adam:

Salina@IbuAqil said...

Ada Ibu baca lg ni.. Slmt hari raya mama dr kami br3 juga.. ;) take care ya..

d_LA said...

MMG X RAMAI YG UPDATE BLOG SKANG NI..HEHE..SELAMAT HARI RAYA BABE..AKU PUN NK MINTAK MAAF KALO ADE SLH SILAP..AKU INGATKAN MU BALIK..HUHU..TAKE CARE^^

d_LA said...

isy, tadi aku dah komen tetibe konflik pebenda tah kuar..komen skali lg kot2 x jd..
selamat hari raya babe, aku pun nk mintak maaf kalo ade tersalah cakap/komen..
aku ingatkan mu balik, sedihnya..
take care^^

ajumohit said...

Hihi kene gilir2 la ye aanie, selamat hari raya aanie!!! Maaf zahir batin ye

cikpuanhady said...

selamat pulang ke kampung dan selamat berhari raya..mehla amik kad raya yang tak seberapa ni..

http://www.ceritaindahkami.com/2011/08/salam-aidil-fitri.html

Myra Jay said...

Selamat hari raya Aidilfitri kak...

Nanti mai Penang jemputlah ke rumah ye :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby