26 August 2011

Buffet Ramadhan di PICC, Putrajaya

Semalam kami berbuka di PICC, Putrajaya.....kat sini berbuka menu buffet....RM55 satu kepala....takpe, bos encek suami belanja....hahaha...bos encek suami merangkap ex-boss aku gak...huhu....berdebar gak nak jumpa bos ni sebab dulu selalu bertekak....hahaha.....

Kawasan putrajaya ni kami tak expert sangat sebab jarang ke sini.....asal masuk sini je mesti sesat....kalau tak sesat time datang, mesti sesat time balik...hahaha....nak datang PICC ni tak sesat sebab banyak signboard tapi time balik kami sesat lak...ikut jalan jauh time balik...huhu...

Bila masuk PICC tengok ramai sangat orang....hall tu pun besar....boleh muat ramai orang....jom tengok makanan apa yang aku mentekedarah melantak makan......


mesti kena terjah nasi dulu...perut kampung....huhu...nasi beriani (kot), ikan tepung dan daging.....tak banyak aksesori.....ikan tu masin....


ayam goreng....masin sikit.....


ni member aku yang amik....aku saje amik gambar.....


satay ni limit 5 cucuk sorang je....


last sekali aku makan western food.....beratur panjang tu nak amik benda ni.....tapi ayam tak masak....dia nak cepat angkat kot sebab ramai sangat beratur....huhu....

lain-lain makanan boleh tengok kat sini....

Overall: Pada pendapat aku, makanan banyak yang masin....tak nak bagi kita makan banyak kot.....hehe, gurau je...diorang puasa kot...tak leh nak try......tak banyak seafood yang ada.....aku ni penggemar seafood....udang, ketam, sotong, kiki lala....huhu....


kami bertiga....



Sebelum balik, bergambar dulu...

adam macam buat peace je.....



Selamat Hari Raya Semua!!!!
Maaf Zahir dan Batin....

5 org syg adam:

bujal X said...

sate 5 cucuk je? kedekut ah diorang?

sahromnasrudin said...

mana gambar air??? hehehee

ajumohit said...

Huhu bestnya mkn kt luar, Adam pandai wat peace dh ye....selamat hari raya aanie

d_LA said...

nampak mcm sdp dah sume tp rasa lak x bape kena..puasa katakan..
selamat hari raya beb..
sori kalo ade slh silap selama kita berkawan...

cikpuanhady said...

nampak menarik, ayam goreng berempah eh? alahai..mana cukup 5 cucuk sate je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby