26 August 2011

Bila mak budak dapat duit raya

Sape kata mak budak dah tak leh dapat duit raya??? hehe, mak budak ni dapat lagi....

Semalam bos baekk hati bagi kami semua staff duit raya.....yeay!!! seronok semua orang ek.....maklumlah tahun ni first time kot kitorang dapat duit raya dari bos.....



Hahaha...poyo jek.....time ni semua orang dah dapat duit raya....aku je tertinggal sebab takde di tempat kejadian time tu.....aku siap tanya bos lagi..."kenapa saya tak dapat duit raya ponnnn" (buat muka kesian)....pas tu diorang nak aku berlakon macam hari raya la konon...siap amik gambar bagai....time diorang, bos bagi macam biasa je.....hampeh tul....malu mak...


Semua nak tunjuk duit raya masing-masing....hehehe......


sebelum tu akak opis aku ni bagi duit raya gak....hehe..seronok....


P/s: Seronok kan dapat duit raya???? berapa jumlahnya tak kisah pun....orang dah ingat kat kita pun dah rasa bahagia...ye tak????


13 org syg adam:

Huda said...

alhamdulillah murah rezeki kan :)

ajumohit said...

Eiiii sronoknya Mak budak dpt duit raya, hihihi... Selamat hari raya buat aanie n family!!! Maaf zahir batin ye

eB ezrin said...

dpt qit rayer? nak jugakkk :)
ps: x tukot polka dot lagi ker background tuh?
salam aidilfitri juga..:)

Kakzakie said...

Untunglah boss aanie org Melayu. Kakak punya boss mana tahu.Huhu...

Selamt Hari Raya aanie...:)

sahromnasrudin said...

saya pun dpt..alhamdulillah..semoga rezeki bos dipermudahkan ya

Princess Nur said...

bestnya dapat duit raya..boss pun sporting tu!

JunAina said...

dah lama tak dapat duit raya, tiap2 tahun asyik bai jerk...

kalau ada pun suami bagi tapi tak der pulak sampul bagai tak thrill langsung...hehehee...

Ijah EmoTemo said...

wah seronok nya dpt duit raya! hihi

aizamia3 said...

alhamdulillah rezeki..
tahun ni tak dapat.. tak macam tahun lepas..

norhazlina said...

ani..kat kedahpun orang tua dpt duit raya jugak tp standard 50sen ...tp best sbb memang suka duit 50sen sekepingpun...

d_LA said...

terbaik ahhh bos mu bg duit raya..nape aku x dpt pun??hehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sukanya....nak jugak...

cikpuanhady said...

bestnya dapat duit raya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby