01 August 2011

Sale lagi?? & Jumpa retissss...

Hari jumaat tu aku dah shopping kat sogo....macam tak puas, tapi takkan nak harung jammed lagi....huhu...jadinya, ari sabtu kitorang ke Stadium Malawati....kat sana ada Metrojaya sale pulak....tujuan utama nak beli perfume..sebab perfume aku dah tinggal beberapa titik je....encek suami dah offer nak belikan, tapi sebab aku tak tahu nak perfume apa, tak dapek la dia nak beli...huhu....rugi...rugi....

Jadinya, kat sana aku nak borong perfume la.....tapi encek suami bayar...kekeke....tapi niat aku tu tak kesampaian sebab banyak perfume yang best-best dah habessss....yang tinggal yang tak best je...huhuhu...frust lagiiii....

Pas tu baru teringat member opis aku ada borong perfume banyak hari tu.....dia ada kata nak jual kat aku satu sebab dia beli lebih....terus call dia perfume tu available lagi ke tak....Alhamdulillah, dia belum jual kat sape-sape lagi...


banyak gile kan dia borong perfume?? aku punye Jlo Glow tu je.....

Balik dari metrojaya sale, kami ke tesco jap.....beli barang dapur....


Hari ahad lak kami ke Parenthood Expo kat Mid Valley....tak shopping pun....beli baju adam selai dua je....saje jalan-jalan tengok apa yang ada kat sini....

Kat mid valley tu aku jumpa retisss gitu....nak tahu sape?


macam aku amik sendiri je kan??

Nazim Othman

Aku jumpa dia kat luar toilet....time tu aku tunggu encek suami kat luar....sekali keluar sorang mamat ni.....aku tengok, eh macam kenal.....nak panggil pun tak boleh.....lupa nama dia daa....senyum je la...nasib baik dia senyum balik....encek suami keluar aku dah sengih-sengih dah....dia tanya nape?? jumpa artis ke?? mesti dia dah jumpa kat dalam toilet tadi....huh....abg lambat sikit je...kalau tak, dah boleh bergambar dah...huhuhu....

Tadi google rupanya dia ada blog gak....Nazim Othman.....tapi macam tak berupdate je....

14 org syg adam:

Liza said...

Wah, byknya perfume Aanie beli... eh, Liza pi Parenthood expo kat MV Sabtu.. Ahad dah lotih nak pergi...

azam said...

sale yg tak pernah kehabisan......

Bui Junaidi said...

hensem tak dia live..?
gatai sekejap..hahahaha

MARIA LIZA said...

minyak wangi satu boleh???

sahromnasrudin said...

artis ke dia?? apsal sy tak kenal huhuhuhh..

katak bawah tempurung la sy nie....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

perfume sy berbotol-botol lmbt betol nk habes hehe..maklumlah sesekali je keluar rumah..

duk kl syoknya ada peluang jumpa retiss..sy kt jb ni susahla nk jumpa retiss..

ïêmå å¢klê§ said...

borong la sebelum habis sale ni..
hihi

d_LA said...

bape henggit perfume mu tuh?mcm mhl je aku tgk..wuwu..

siyes aku x kenal nama retis tuh.haha..tp pnh la tgk beliau berlakon..

ajumohit said...

bukan ape aanie, dlm hati mmg excited nk tegur and bergambar ni, tp kan malu!!!! hehehhehe

mamawana said...

Assalam,

Suka perfumes gak.... tak sempat boli laei.. nak kena pi carigak

Myra Jay said...

Banyak tul member akak tu borong perfume, mmg untuk dijual ke slalu dia beli banyak2 tuh..

**Mmg masa kita jumpa retis, terus tak ingat nama, pehtu elok tuan dah hilang baru teringat kan :)

Amy Syaquena said...

Banyaknya perfume , amy walaupun jual perfume tapi amy jarang pakai banyak2 jenis , setia pada yang satu je hehe..

Papa Mifz said...

dah lama x beli minyak wangi...huhu

anismelon said...

wah..nazim othman..hehehe.ensem tak dye kat luar..heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby