03 August 2011

Degil bin degul | Thanx ladydyla

Minggu lepas aku dapat hadiah pemberian daripada seorang blogger yang femes yang jugak merupakan kawan aku iaitu Lady dyla....

Inilah dinamakan degil bin degul.....walaupun dyla tak bagi buat entri (low profile orangnya), tapi aku tetap gak berdegil nak buat...hahaha....sebagai penghargaan untuk seorang kawan....

Sebenarnya dyla ni salah seorang penguat semangat aku untuk terus berblog masa aku start berblog dulu....sebab masa tu aku baru lagi dalam blog dan follower pun zero lagi berbanding dengan dyla yang ada beratus-ratus follower....terkagum di situ...

Aku tengok dyla rajin update entri setiap hari.....dari situlah aku start aktif dan minat terhadap blog makin bertambah....

Ok, cukup entri puji-pujian untuk dyla.....(aku takut mu mengembang je weh....hehe)


Baru-baru ni dyla ke Langkawi....jadinya ada la sedikit buah hati tangan untuk rakan-rakan blogger yang setia yang menjadi pengkomen terhangat blog beliau.....hohoho...

Mari kita tengok apa yang ada.....

 fridge magnet.....cun bangat....dah selamat ditepek kat fridge dah....


 coklat....sedap siot....makan sikit-sikit je sebab sayang...kekeke....


and the card.....pengkomen terhangat di pasaran.....

Thank you beb.....aku hargai sesangat.....


P/s: Tak pernah jejak kaki kat langkawi tuuu....teringin sangat nak g.....huhu....nak beli cekelat banyak-banyak, pinggan mangkuk....hohoho..bestnya.....^_^

46 org syg adam:

bujal X said...

FM tu lawa~~saya minat~~

*azni* said...

wah,comel la fm tu..

sahromnasrudin said...

awk dpt FM?? sy dpt keychain.. yg lain2 semua sama kan heheheeee

syawalsimpsons said...

coklat sedap la...nak sikit

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

kita pun tak pernah sampai langkawi...teringin nak pergi

ajumohit said...

Hehe bestnya dpt fm n coklat.... Penni honeymoon ke langkawi la aanie :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh ni mcm sahrom jugaklah ni..sy nk g jenguk dialah kejap..

Huda said...

cutenye fm tu..bile2 g langkawi nak cari gak la :)

Kakzakie said...

Kalau macam ini kakak pun nak kawan dgn dyla lah...

Chuu Muqhlis said...

tahniah ^^~
tp chuu da penah smpai langkawi wee :P

eB ezrin said...

canteknyer.. i lioke :)

MARIA LIZA said...

jom ke Langkawi bulan 10 ni...

Kak Aya said...

bertuah badan, dapat hadiah dr sahabat ye!

Arm'z said...

teringin nk dapt give macam ni.. mama adam bila plak nk wat give mcm ni.. sy orang pertama nk...hehe

anismelon said...

wahwah..tahniah..heeee..rezeki..heeee..cekelat..sedap..

d_LA said...

MMG DEGIL BINTI DEGUL..HAHA..
Thanx weh wat entry ni sambey mengontrol hidung dr trus mengembang dgn pesatnya..

Myra Jay said...

Cantiknyayaaaa FM tu :)

BTW tahniah ye kak..
Cekelat Lgkawi memang sedap ;)

luqman zakaria said...

cantek lorh fridge magnet tuh..hehe :P

mizah said...

teringin nak jejak kaki ke langkawi gak..tak pernah gak..huhuhuhu

Bui Junaidi said...

cantik FM tu
coklat tu mintak sikit buat berbuka puasa boleh..hahaha

Amy Syaquena said...

tahniah dear...

.izzati liyana. said...

cantik.. nak jugak coklatttt. :D

cikpuanhady said...

comey..comey..tahniah dear..

aanie said...

@bujal X

sy pun minat gak...:)

aanie said...

@*azni*

comel kan?? dah la besar...sesuai buat hadiah...

aanie said...

@sahromnasrudin

ooo...a'ah, yg lain sume sama...hehe..:)

aanie said...

@syawalsimpsons

hehe, mmg sedap....dah habess dah..hehe...

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

kan?? mesti best kan g sana...

aanie said...

@ajumohit

blh lagi ke nak g honeymoon? hehe..honeymoon bertiga la ek...

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

ye, silakan jenguk beliau....:)

aanie said...

@Huda

tu la kan...ingat nanti pun nak cari gak...

aanie said...

@Kakzakie

silakan berkawan dgn beliau kak...:)

aanie said...

@Chuu Muqhlis

ye ke...syok tak?? wee wee...

aanie said...

@eB ezrin

suke gaks...:)

aanie said...

@MARIA LIZA

knp bln 10??

aanie said...

@Kak Aya

a'ah, hehe...:)

aanie said...

@Arm'z

kekeke...tunggu GA akan datang ye..tp xtau bila..hehe...

aanie said...

@anismelon

thanx dear..:)

aanie said...

@d_LA

kahkahkah....tu baru sikit...klu aku puji lagi, x cecah bumi kot...hehe...

aanie said...

@Myra Jay

ha'ah, sedap gile kan??

aanie said...

@luqman zakaria

sila bodek dyla segera....:)

aanie said...

@mizah

ye ke?? sama la kita...huhu..

aanie said...

@Bui Junaidi

kekeke...buka pose ngn coklat pun best gak kan...

aanie said...

@Amy Syaquena

thanx dear...

aanie said...

@.izzati liyana.

sila bodek dyla..hehe...lariikkk...

aanie said...

@cikpuanhady

thanx dear..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby