06 March 2012

Celebrate besday Adam

Sebenarnya takde la celebrate sangat......setakat beli sepotong kek untuk dimakan je.....sebagai tanda ingatan.....

Dulu mak aku rajin gak celebrate besday aku.....tapi biasa-biasa je la...main potong kek je....tiap kali besday aku, mesti tak sabar tunggu mak balik keje dengan harapan mak bawak balik kek sebijik....hehe...time tu rasa bahagianya hidup ni.....tapi sekarang, giliran aku lak buat untuk anak (-anak) aku.....^_^

Petang semalam balik keje terus g beli kek dengan adam.....tapi beli 2 slice je....cukup la untuk kami bertiga makan.....tu pun pagi tadi ada 1 slice tak makan lagi.....huhu.....


masuk je kete semalam adam dah mintak nak makan kek.....maka, tinggal la separuh ni je....


tapi wajib bergambar dengan kek sendiri......^_^


 ok, sambung makan balik.....


nyum nyum......


Lepas tu kami keluar lak sebab abah nak belikan hadiah untuk adam.....hadiah yang besaaarrrrr punye.....tapi takde yang berkenan di hati.....tapi ada satu yang adam suka, bila nak bayar, takde barcode lak.....cancellllll.....cari kat kedai lain je la......menyusahkan betul.....nak jual ke tak nak??

Lepas frust tak dapat apa yang dihajati, kami terus g dinner kat Restoran D'One Steak kat Kelana Jaya.....restoran ni kalau kat bangi agak femes gak.....tapi kat sini tak sure lak....tapi masa aku makan jam 10 malam tu agak ramai gak yang baru datang.

Tapi maaf la ye gambar makanan lupa nak snap......tengok makanan je terus ngap.....lapar sangat kot....tapi makanannya sedap gak.....ke sebab lapar?? hehe......takpe, bulan depan datang lagi...celebrate besday mama lak....hehehe.....


gambar besday boy je yang sempat disnap......^_^

 

Terima kasih atas doa dan ucapan kamu semua dalam entri yang lepas......

39 org syg adam:

LYAfrina said...

wah..sedapnyer adam makan kek.. budak2 kalo tgk kek j dah happy kan

azam said...

yeyeye.....selamat 2 tahun adam

kaklong said...

alaaa..kek slice pun ok gak...jajni SR punyaaa...heheheh..!



D'One bangi dekat gak dengan umah kaklong dah berapa kakli nak pergi makan kat sana,tapi manusi punya lah ramai,tak kose nk singgah...huhuhu!

ajumohit said...

sedapnya mamam kek ye adam, takpe nnti celebrate besday mama, amik gmbr manyak2 tau ;)

εïз mummyHaza εïз said...

happy birthday adam... semoga menjadi anak yg soleh ya... hug & kisses dr aunty Haza

Izan Ishak said...

sedapnya tgk adam makan kek SR. aunty plak yg terliur tgk...

Kakzakie said...

Lagi best tengok gambar birthday boy. Macam-macam keletah dia kan aanie yelah dah semakin bijak adam...

cIk JanNah said...

wah kek SR sedapnya....suka adam makan yea. d'one steak kat bangi ramai sbb kat sne jjcm dah pernah dtg kan. 2 yg agak pemes. makanan pon ok. murah pon murah kan?

*azni* said...

azni pun beli kek sepotong gitu je dgn alasan anak2 kecik lg tak reti celebrate besday..padahal mak dorg kedekut nak beli kek besar2..hehe..

Salina@IbuAqil said...

Adam cuyunk!!
Nak cikit kek..
Hik3!!!
Cantek mata ada..
Suka tgk mata dia.. ;)

eB ezrin said...

ramai yg suker kek tuh yer?
mmg sdp pn. hik3.. so nak skit leh adam? ;p
ps: camner nk wat footernyer title color pink tuh yer?
leh ajorkan? tq

Ila said...

cian adam tak dapat hadiah ek...takpe,nanti suruh ayah beli balik

fieda said...

adam mkn kek SR..sedapnya..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

cedapnyaaa nak kek.. nak citittt

Ijah EmoTemo said...

wah suka je adam dpt makan kek kan hihihi :)

gadisBunga said...

happy belated birthday Adam! muah sekali!

azam said...

makan adam byk²

sahromnasrudin said...

kek blueberry cheese erk??? kek tue je yg paling sodap kat SR

aanie said...

@LYAfrina

a'ah kan...walaupun kek murah kan...

aanie said...

@azam

ye, thanx....:)

aanie said...

@kaklong

betul...1 slice pun rege leh tahan kan...hiks..


datang kat kj la...x ramai orang....hehe..jauh kemain...

aanie said...

@ajumohit

hehe..sudah semestinya...:)

aanie said...

@εïз mummyHaza εïз

tq..hugs n kiss back from adam....:)

aanie said...

@Izan Ishak

hehe....jap g singgah SR ek..

aanie said...

@Kakzakie

a'ah kak...skrg ni perangai suka bergambar lak...suruh senyum je terus posing....dulu bukan main susah...

aanie said...

@cIk JanNah

ooo patut la femes..dah masuk jjcm rupanya....makanan agak murah gak la...

aanie said...

@*azni*

hehe..memang pun...membazir je beli kek besar...nak makan 2-3 orang je...hehe...

aanie said...

@Salina@IbuAqil

cantik ke? x perasan lak..hehe...tq....:)

aanie said...

@eB ezrin

kek SR memang la sedap kan....xleh lawan punye...

pasal footer tu dah komen kat blog eb...

aanie said...

@Ila

tu la, kena g beli kat tmpt lain lak....

aanie said...

@fieda

hehe..sedappppp...:)

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

cedappp cangattt....hehe..:)

aanie said...

@Ijah EmoTemo

a'ah, dia bolot sorang je tu..huhu...

aanie said...

@gadisBunga

thanx.....mmuah....:)

aanie said...

@azam

sebijik tu dia sorang je...:)

aanie said...

@sahromnasrudin

bukan...yang tu new york apa ntah....
tp blueberry cheese pun beli gak...memang sedap gile....

wan nurul hezrina said...

adam nak ceket!

d_LA said...

lpr lak aku tgk kek tu..heh..nsb mu x snap gmbr kat restoran tu kalo x mmg aku cr ko suh blanje aku mkn..hehe

MamaYatie said...

happy belated besday adam...sowi auntie terlewat...bz tul this week..

SR punya kek...dapnya.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby