22 March 2012

Nuffnang kesian gak dengan aku ni......

Tak habes-habes aku nak share cite Nuffnang kan? lantak la....aku takde idea nak tulis apa....kahkahkah...

Masa kes status Glitterati geli hati aku tu, aku ada hantar emel kan kat diorang? dah alang-alang tu, aku tanya la sekali pasal BE ni.....nape la diorang tak nak bagi BE kat aku? tak kesian ke kat aku ni?? panjang lebar gak dia reply emel tu......kekeke.....takpe la, aku redha je......"Redha itu pasrah" - kata Lisa Surihani dalam filem Ombak Rindu.....^_^

Dalam emel tu dia suruh aku selalu update survey dia.....jadi, aku pun update la semalam.....tup tup arini dapat la 1 BE......hehe..syukur Alhamdulillah.....

 orang kata kalau nak tunjuk nuffnang jangan tutup amount tu, nanti orang menyampah.....aku takut orang menyampah, aku tak blur la amount tu......^_^


Jadi, korang-korang, kalau nak dapat BE, sentiasa la up to date dengan nuffnang.....sebab sekarang kan dah banyak blog, maybe dia terlepas pandang blog kita ni......blog pemes macam korang, lain la.....^_^

Sebenarnya yang paling aku happy sebab unique visitor (uv) aku dah capai 100uv sehari dah sekarang ni....sebelum ni nak nangis rasanya sebab susah giler nak dapat 100.....camne ek korang senang-senang je dapat 300-400uv sehari?

kecuali 18 mac sebab hari ahad.....orang jarang online kot ari ahad......


Last but not least.....
Time kasih banyak-banyak kepada korang-korang semua readers blog mama adam ni sebab sudi datang sini......^_^

28 org syg adam:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

huhu, kite jarang beno dpt 100 uv sari..huhuhu..

aku pasrah!.. ;-p

Siti Asiah said...

ade peningkatan...hihi

Afida said...

tq bg info...tp kita nak tanya la..mcmna utk saya update survey tu yer?..sbb kita pun br jer buat blog...byk benda yg mmg tak tahu...(*_^)

*azni* said...

azni uv xpenah lebih 30..semputttt..hahaha...

Salina@IbuAqil said...

Tahniah dear..
Uwaaaaaaaaaaaaa!!
Mr. Nuff dah x sayang kami..
Dkt setengah thn x ada BE..
;,(

Kakzakie said...

Kakak mana ada itu semua aanie... tak ada iklan-iklan dlm blog kakak tau...

kaklong said...

kakngah pun ada ckp ngn kaklong mcm tu..
dia punya nuff,tak payah ckp lah

sekali cash out..ribu riban...huhuhu!

eB ezrin said...

xper la. dh baper kali aanie dh cashkan. byk laks tuh. kami nih... baru skali. 50 hengget. tapi best gaks. terujer :)

azam said...

wah...ada jugak...saya langsung xde BE ni....adoi...kesian

sahromnasrudin said...

blog saya tak popular..nuffnang tak singgah pun huhuhuhhhh

Mama Ema said...

ema dah lama buang nuffnang...huhuhu

aanie said...

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥

kite pun....tp xtau nape minggu2 ni byk lak uv....entah apa yg org cari...hehe....

aanie said...

@Siti Asiah

meningkat la sikit....kekeke....

aanie said...

@Afida

cuba try google dulu....rasanya byk org post....

nanti kalau rajin, sy buat entri....hehe...

aanie said...

@*azni*

hahaha...ok la tu...aanie pun kadang2 bwh 50 gak...kekeke....

aanie said...

@Salina@IbuAqil

dia pun x syg aanie gak, tp kesian kot...kekeke....

aanie said...

@Kakzakie

hehe...sambil menyelam sambil minum air kak.....:)

aanie said...

@kaklong

perghhhh, manyaknya......jeles la....

blog kakngah yg mana ek? rasanya penah folo kot....

aanie said...

@eB ezrin

hikhik....memang best sb bukan senang org nak bagi duit kat kita kan....:)

aanie said...

@azam

xde ke? selalu tengok kat blog ada je iklan.....ingatkan BE.....

aanie said...

@sahromnasrudin

tipu lah....kekeke....
kat blog selalu nampak ada iklan.....

fieda said...

akhirnya dapat gak BE..

ajumohit said...

tahniah friend!!! wah kene selalu emel nuffnaglah mcm ni ek aanie, tahniah aanie, happy for you!!!

kaklong said...

@aanie

http://www.lindarosman.com/

d_LA said...

aku kan, usahkan psl BE nuffnang, psl trafik pun aku mls dh nk amik port..aku nk sedih buat apa sbb aku sndiri yg mls nk update...harhar..neway, truskan blogging, jgn jd cam aku yg bkn suam2 kuku dah ni, dah capai thp sejuk beku dah malasnya..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah aanie.Rezeki tue...ada gak BEkan...moga lps ni makin byk dpt BE ya.

cIk JanNah said...

ala mama, jannah pon selalu gak update survey tu. tapi ni dah sebulan lebih BE Tak masuk. mencik lah..

Izan Ishak said...

tahniah aanie! best tu dah dpt BE. blog izan skrg ni tgh kemarau... update pun ala2 je.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby