05 March 2012

Genap dua tahun

Hari ni genap usia adam 2 tahun.....sekejap je masa berlalu.....dari tak tahu apa-apa, sekarang adam dah pandai macam-macam....


 adam masa baru lahir........putih kan? tapi sekarang?? hehehe....


Pagi ni masa nak hantar adam ke nursery, berhenti kat traffic light......kalau belok kanan pegi nurseri, kalau terus pegi kedai makan.....adam suruh jalan terus, katanya nak nyum nyum (makan)......mama bagitau suruh adam nyum nyum kat nurseri sebab hujan.....tapi adam tak nak.....tunjuk kat depan gak nak nyum nyum.....jadi, mama bawak la adam g makan.....

Kat situ ada 2 kedai yang kami selalu makan....adam tunjuk nak masuk kedai roti canai......oooo, dia nak makan roti canai rupanya......hehe....comel....besday boy request nak makan roti canai je.....




Mama doakan adam membesar dengan sihat dan sempurna.....jadi anak yang soleh, mendengar kata, bijak, pandai berdikari dan dapat membahagiakan kami.....mama sayang adam....mmmuahhh.....


Balik nanti ingat nak beli kek la....sepotong cukup la kot untuk 3 beranak makan....^_^

26 org syg adam:

Ila said...

hepi beday adam..jadi good boy ok

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ontanjoubi omedetou Adam kun
alololo ni still bau baby lagik ni

Cik Ila said...

Be a good boy adam! ;)

Wah,besarnya adam masa baru lahir..berapa berat dia ye?

Pretty Ryna said...

eh dah 2 tahun ek..eppy besday adam...minta hadiah tau ngan mama...hadiah besar punya....:)....mama adam...bila lagi nak bg adik kat adam :)

azam said...

selamat hari lahir adam...

semoga jadi anak yg baik

wan nurul hezrina said...

selamat ari jadi adam=)suka tgk korean boy nie.terus handsome n cute k laling?may Allah bless u..

bujal X said...

hepi besday adam~~~

*muka ala2 k pop!

cIk JanNah said...

happy bezday adam.
semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat ya. muah3

kaklong said...

dah besar pun anak bujang aanie,happy besday adam...



sempena besday adam ni,request la dgn mama adik baru...heheheh!

sahromnasrudin said...

selamat hari lahir utk adam yg kacak...

pesan ankle jadi anak yg baik tau yg bahagiakan mama dan papa adam

Kakzakie said...

Auntie pun sayang adam... Happy birthday sayang...

Rasa bagi baru bersalin kan aanie, tahu-tahu dah 2 tahun. Dah comel dan montel pipi tu...

eB ezrin said...

alahai comelnyer anak jepun srg nih :)

Salina@IbuAqil said...

Happy birthday handsome boy..
Moga dirimu sentiasa dirahmati & diberkati dunia & akhirat..
Amin!!!
xoxo dari untie dr jauh.. ;)

*azni* said...

happy besday budak k-pop...makin lama makin hensem..anak sapa la ni..hehe..

ajumohit said...

Happy 2nd besday Adam!!! Dh becar kan Adam, nnti tak bleh puting dah tau hihi

wahida said...

hepi besday adam!!

semoga terus membesar dgn sihat yer...

comel la awak ni!!

sue zainun said...

hepi besday adam

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah baru 2 tahun tp dh pandai nk pilih makan roti canai kat kedai..bijaklah dia :)


happy besday adam

sumysya said...

klu x brape minat makan kek bepatutan beli skit jer...klu nak beli byk leh gak,,,sedekah kat jiran2...hehehe

cactusrock said...

heppi besday adam hakeem!

Ijah EmoTemo said...

Happy Birthday Adam! Semoga menjadi anak yg soleh :)

LYAfrina said...

happy birthday adam..moga membesar bagaikan juara!!

adam cute sgt..muka mcm korea..bla bsr msti encem ni.

Izan Ishak said...

happy besday adam!

kejap je dah besar ye... moga adam terus membesar menjadi anak yg sihat n cemerlang dunia n akhirat...

Myra Jay said...

Elok je puting dok bawah tu...hehee :)


Dah besar dah leh tinggal puting tu ye sayang :)

fieda said...

happy besday adam..semoga membesar dgn sihat..

gadisBunga said...

puting tergantung tuh...stail habis!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby