21 March 2012

Result SPM dah keluar........Tahniah adik!!!!!



Pagi ni aku agak berdebar-debar gak sebab arini dah keluar result SPM adik bongsu aku tu.......
Sebenarnya aku sendiri pun tak tahu arini keluar......
Tapi, kebetulan lak malam tadi masa masak kari ayam untuk dinner......
Tetibe kari aku jadi pelik semacam je.....
Santan berketul-ketul.....tak cantik dah.......tak pernah tau jadi camni.....
Pastu aku call la mak aku camne nak buat (sumber rujukan paling pantas) kekeke....
 
Bile sembang-sembang, mak aku cakap la esok (hari ni) adik aku dapat result SPM......
(panjang tul intro dia ek...hehe)

So, dipendekkan cite, pagi tadi aku call la dia......
Dan alhamdulillah adik aku dapat 7A1B1C.....
Ok sangat dah tu......

Aku paham kalau adik aku frust sikit.....
Semua orang nak straight A's.....
Tapi takpe, dah rezeki adik......
7A pon ok maa......
Ma & abah dah happy camtu.....

Nanti masuk U amik course yang kita dah discuss tu k.......hehehe.....
okbai......

15 org syg adam:

amiey lee said...

wahhhhh tahniahhhh..hee adik kita pun amik result ari ni..alhamdulillah..

Salina@IbuAqil said...

tahniah!!!
teror tu 7A..
awok dlu nak dpt 1A jenuh tuh..
Hik3!!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah tahniah......tumpang gembira sama

fieda said...

tahniah..ok tu resultnya...

ajumohit said...

Wahhh tahniah Adik aanie!!! Hebat tu result 7A tu!! So proud of you!!!

azam said...

tahniah...adik saya dapat 6a 3b je...dah ok jugak tu

Izan Ishak said...

tahniah utk adik aanie! best tu dpt 7A...

Mama Ema said...

tahniah untuk adik

LYAfrina said...

WAH.. TAHNIAH BUAT ADIK.. SMOGA TERUS SUKSES LPS NI...

ANAK SEDARA LYA PON AMBIK RESULT ARINI.. DPT 8A2B..

Kazman / Sue said...

salam kenal dari kami sekeluarga...


wahhh... tahniah dapat 7A.... dah hebat dah tu... semoga dipermudahkan untuk sambung belajar di mana2x nanti

Myra Jay said...

Tahniahh for u'r litle sis, okla tu 7A :)

kaklong said...

tahniah...
ok sesangat lah tu..syukur sesangat..





anak kaklong takat lulus jer...
tak ada A..Yg ada B,C,D...
tak perlah itu jer yg termampu..dia dah berusaha yg penting tak ada G,syukur alhamdulillah...ngeeee...

MamaYatie said...

congrates! cantek dah tur...konpem dpt u nih

eB ezrin said...

tahniah adik aanie :)

d_LA said...

OMG!!! 7A siyot..terer giler dah tu weh..nk apply gi obesi pun InsyaAllah bleh..thniah2 tuk adik anda..ramai lg kot yg bersedih so, bersyukurlah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby