09 March 2012

Plan cuti sekolah........shopping!!!!!

Assalamualaikum.....

Cuti sekolah datang lagi!!! hehe....excited macam la aku sekolah lagi atau ada anak tengah sekolah....yang sebenarnya aku ada plan baeekkk punye weekend ni.....petang semalam dah berjaya menggoda en suami untuk ke Nilai 3....yeay!! sape nak ikut??? masa beli langsir kat sana ari tu tak tengok sangat barang-barang perhiasan rumah sebab busy survey langsir je.....

So kali ni ingat nak cari decoration rumah lak......antaranya frame, bunga ke, mainan adam ke, tikar buluh lagi ke, carpet ke, hiasan vantage ke.....erk, macam banyak je ni....bawak kete kecik je pun....beg duit pun kecik gak....^_^

Harap-harap cuaca baik la kat sana nanti......tak hujan or panas terik....amin.....



Sape biasa pegi sana boleh bagi suggestion tak kedai yang murah-murah?? TQ in advance....


44 org syg adam:

Kakzakie said...

Rumah baru mesti banyak nak beli aanie... bawa lorilah haha...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alah sy x penah shopping sana x leh nk suggest lahh..


x pi ikea ke?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kat sana mmg murah ekkk
dulu jiran ai selalu terjah sana

MamaYatie said...

nak itut, tp takde budget ler...
lamanya tak gi nilai 3 padahal 20menet jer dr umah..

Adylia Qarissa said...

wah...sopim jer yea...mau kempis beg duit lah tu heheee

Kamal Mustafa said...

Cuaca memang tengah panas sejarang nie. KM pun baru lepas shoping untuk majlis cukur jambul anak buah KM kat Nilai 3 http://kamalmustafa.com/dari-lukut-ke-nilai-3.html

Yang penting kena perhatikan anak2 bila shoping nanti yo!.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aanie..K.atie xpernah sampai kat Nilai ni,sbb HB kata malas nk bersesak2 soping..:(
Selamat bersoping...

*azni* said...

azni jrg ke sana..rasanye sekali je pegi ms nak beli brg2 buat hantaran kawin dulu..hehe..dah bertahun tu..selamat shopping ye aanie..

cIk JanNah said...

wah wah wah mama adam. banyak tu dlam list. kene bawak lori baru ngam. :)

fiza said...

Selamat bershopping ☺☺

Ujie said...

rmh saya 10min je dari nilai3 tu..

tips shopping sana:
-pegi awal2 sekitar pk 10am. bila org dah ramai harga naik & tak boleh tawar.

-cari kedai yg sunyi sikit, mudah dia bg tawar.

-hati2 dgn harga, time cuti sekolah mmg up lebih.

eB ezrin said...

mmg murah ke kat saner?

aanie said...

@Kakzakie

hahaha...kalau ada lori, mmg sy bawak kak....:)

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

ikea dah pegi dah minggu lepas....beli 2,3 barang je...x byk yg dpt beli....

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

jiran jepun ke?? hehe...gurau...
x sure la murah ke x....kena pandai pilih la kot...:)

aanie said...

@MamaYatie

eh, dekat je? bestnya....
tp kalau xde apa nak beli mmg x pegi la kan.....

aanie said...

@Adylia Qarissa

bukan beg duit je kempis...bank pun dah kempis dah tu....huhuhu....

aanie said...

@Kamal Mustafa

tgh panas ek kat sana? sini hujan je...

oooh, time kasih ye....insya-Allah, x lupa anak...

aanie said...

@♥♥azatiesayang ♥♥

hehe..org laki mmg x minat tempat camni....org pompuan, pantang diajak...kekeke....

aanie said...

@*azni*

sebelum kawin? sekarang dah 2 anak...dah lama tu..

mekasih....:)

aanie said...

@cIk JanNah

jannah ada lori? pinjam...hehe...:)

aanie said...

@fiza

mekasih..:)

aanie said...

@Ujie

ooohh, org sana ye...
mekasih banyak2 utk tips ni ek...sgt2 menghargainya....:)

aanie said...

@eB ezrin

org kata memang murah kalau pandai tawar....insya-Allah...:)

sahromnasrudin said...

KLU NK PI CANE KNE PI HARI BIASA..WEEKEND SGT MAHAL HUHUHHHHH

Fizah said...

Salam... nak perkenalkan blogshop saya... kat sini saya ada menjual baju untul girls, boys dan newborn gift set... jemput singgah untuk cuci2 mata...

http://mummyslittlestars.blogspot.com/

TQ..

kaklong said...

boleh lah cari brg vantage..
:)

Alin Marlini said...

cuti sekolah ddk umah jek

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

soping sakan la nnti..
heheheh.. sy x pernah sampai lg,
tp org ckp heaven dowh!
standby la poket si asben tu.. hihihihii

ajumohit said...

kalau aanie pegi ada deretan kedai baru kat area depan tu kan, byk pilihan aanie, kene survey2 skit hehhe. anyway selamat sopping!!!

cIk JanNah said...

jannah datang lagi. kita tag mama adam join segmen :)

www.cikjannah.com/2012/03/segmen-blog-reviewing-by-haruno-hana.html

IntaNBerliaN said...

wah seronoknya shopping ;-)

kalau bab2 shopping mmg bestlah kan.. lbh2 lg kalu ada duit..hehheh

LYAfrina said...

wah..syoknyer...slamat bshopping

wan nurul hezrina said...

kalau g sane kena banyak2 banding harga kay.selamat menghabis pitih.huhu

aanie said...

@sahromnasrudin

sangat ke??

aanie said...

@Fizah

tq for inviting me...:)

aanie said...

@kaklong

of course la kaklong....:)

aanie said...

@Alin Marlini

hehe....duk umah blh kemas umah....:)

aanie said...

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥

dia rilex je sb pakai duit sy.....:)

aanie said...

@ajumohit

yg mana tu ek? yg dekat marrybrown tu ke?

aanie said...

@cIk JanNah

owh, nanti akak join kalau sempat k...

aanie said...

@IntaNBerliaN

hehe, tu la...

aanie said...

@LYAfrina

tq..:)

aanie said...

@wan nurul hezrina

pitih tak habis byk sgt....masih dlm bajet..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby