15 March 2012

Lawak ke der?


Dah tengok dah cite "Lawak ke, der" ni? cite ni memang serius kelakar tak hengat punye....nak-nak lagi bab si Jozan tu.....

Cite ni main kat Istana Budaya, tapi aku tak pegi sampai ke sana la....ada anak kecik, susah......


Mula-mula keluar si Nabil (pakai legging wife dia tu) menari.....part tu pun dah kelakar......

Look at the perut Harith,
Look at the hidung Jozan,
Look at the telingaku yang capang
Look at the gigigigi Osbon.....
(lebih kurang camtu la lirik dia....tak hapal sangat)
 


Bila keluar Jozan, lagi la.....diorang sendiri pun tak tahan gelak sampai tutup-tutup muka....

Antara dialog yang aku ingat:
"Siew Ling, ke belakang sikit"
"SPM!! SPM!! SPM!! SPRM"

 Jozan


Part boboi lawak jugak la kadang-kadang.....:)
Aku tak tengok Maharaja Lawak (sebab tak langgan astro mustika tu).....terpaksa buat-buat faham part boboi ni.....

 boboi


Part Harith Iskandar pun aku suka...lawak yang cukup sinis lagi selamba....^_^

Harith


Sesapa yang belum tengok lagi, sila la berbuat demikian.....^_^ 
Kat tenet ni pun berlambak boleh download.....kekeke....

All pic from google....

21 org syg adam:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

X tgk kt istana budaya abis tu tgk kt mana? Donload eh?

azam said...

boleh tahan la der

syawalsimpsons said...

sue setiap kali balik umah mesti tengok...sebab lawak ke der ni 1st time sue langgan box opis..kikikikiki....asik2 ni je la sue tengo sampai naik apal dah...kikikik

Salina@IbuAqil said...

Best erkkkk..
Nak kena download nih..
Happy weekend & TC yer!! ;)

fieda said...

adoi..kak fieda dh tgk byk kali aanie..mmg lawak derr...kitaorg duk ulang2 yg jozan tu...mmg kelakar tak ingat la..dorang sendiri pun tak tahan nk gelak..

Myra Jay said...

Owh kalau camtu nak donlod jugaklah citer ni :D

kaklong said...

kaklong belum berkesempatan tengok....
chnannel berapa erk lupa dah...abg asyik layan bola jer..huhuhu!

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

hehehe...biasa la....:)

aanie said...

@azam

kekeke.....:)

aanie said...

@syawalsimpsons

tiap2 hari tengok? dasatttt....:)

aanie said...

@Salina@IbuAqil

hehe..sila la....:)

aanie said...

@fieda

part jozan paling kelakar kan kak.....

aanie said...

@Myra Jay

hehe...donlod jgn x donlod...

aanie said...

@kaklong

xtau channel apa...tp kena langgan la...sy donlod je...kekeke....

IntaNBerliaN said...

sy xpnh tgk pun.. kat you tube ada ek.. nk tgklah..hihii

budak penjara said...

kt youtube ade kn kak??

sahromnasrudin said...

kua kat astro warna kan...

Alin Marlini said...

ramai yg ckp best..tp tak penah pun ke sana...huhuhu

wan nurul hezrina said...

ADA DOWNLOAD TAPI TAK TGK LAGI=)

Mama Ema said...

memang best lawak harith iskandar tu..walaupun sinis tapi lawaklah juga..lawak yang berguna

Amy Syaquena said...

amy try tengok x dapat la yunk..kasi link boleh tak , kat mane yang boleh amy tengok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby