21 March 2012

Gunting rambut

Lamanya tak update......takde idea sebenarnya.....mood pun takde....bukak je blog, rasa macam bosan....taip entri sikit, delete balik.....ada la bw ke beberapa blog, tapi tak tinggal komen....takde mood....hmm....


Ahad lepas kami bergotong-royong mengerjakan rambut adam......sebab ramai cakap rambut adam dah panjang.....actually aku dah lama sedar dan memang berniat nak potong, tapi abahnya macam takde usaha ke arah itu.....kalau ikutkan nak je aku bawak adam g kedai gunting mana-mana.....


 ouh, seksi sikit....



adam ni tak reti potong rambut kot.....asyik tunduk je...camno nak potong?



 takut ke geli??
lentok semacam jer....



misi GAGAL.....
sempat potong sikit je.....

lepas tu, sebab aku geram sangat, aku g potong sendiri dalam bilik air......
habis senget benget....belasah je la.....




Maka, hasilnya jadi macam ni.....

tak pendek mana pun (macam takde perubahan).....tapi, senget.....^_^
nampak adam happy je dengan rambut baru dia....




siap korek hidung lagi.......hehehe......


37 org syg adam:

*azni* said...

hehe..still lg budak k-pop yg comel..hubby azni jenis rimas tgk rambut anak pnjg..apa pesen tah,rambut anak dia lak rimas..mmg kitorang botak kan terus rmbut 2 beradik tu..takpun pakai mesin guna yg no 1 tu..ala2 askar..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

kena bawak pergi kedai betulkan balik..sekali pandang mcm perempuan dah...

syawalsimpsons said...

takpe still comey walau tobek..kikiki...tapi kan kalo syawal...meraung tu kalo gunting rambut...

azam said...

nice adam.....hensem

azam said...

:) nanti pakai bedak byk² ye adam...lagi cepat jadi putih

Siti Asiah said...

pandai gak la mama adam ptg rambut yea...:)

Mrs.Imran said...

siap ikut guting tuh, kalo gunting ke bawah dia pun kebawah la...semua budah cam tuh... :)

LYAfrina said...

btw.. ttp suka style rmbut korea adam, ni.. stylo la...

ajumohit said...

Suke tgk rambut Adam lurus and lebat, bleh wat rambut pacak kekekekeke

aanie said...

@*azni*

hehe...tq...

aanie pun tengok rimas gak bila panjang sangat....adam x sesuai botak...x hensem....kekeke.....

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

owh, ye ke?

susah nak potong sb dia x duduk diam....

aanie said...

@syawalsimpsons

adam pun sama....x reti duduk diam...geram je....

aanie said...

@azam

hehe..tq....

aanie said...

@azam

kena air, jadik kaler asal...kekeke....

aanie said...

@Siti Asiah

hakhak.....tu bukan potong..tu namanya merosakkan.....haha...:)

aanie said...

@Mrs.Imran

kan?? susah tul....:)

aanie said...

@LYAfrina

hehe...tq...

x buat pun style camtu....bila panjang, dia jadi cmtu....

agaknya sb k-pop tgh glemer skrg ni....kekeke.....

kaklong said...

muka tetap k-pop...heheheh

cIk JanNah said...

bawak g salon la kak touch up sket rambut abg k-pop nie. hee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x pernah gunting sendiri rambut semua gi salon....x pandai sat gi jadi berbukit bukau ngeeee

sahromnasrudin said...

cayalah adam..jadi budak comel yang baik tau :-)

fiza said...

Pandai mama adam potongkan rambut yer ☺☺

Qhaifa Nur said...

geram dengan rambut adam yang lebat nih...
sabor ye mama...

Kakzakie said...

Adam... adam... itu baru gunting sendiri mama/papa dah gagal misinya kalau pergi kedai gunting lagilah jenuh tukang gunting nak siap satu kepala....:)

Tak apa senget pun hensem juga auntie tengok adam...

aanie said...

@ajumohit

tu la, hensem kan rambut pacak? nanti nak buat la....

aanie said...

@kaklong

nak k-pop xpe, asalkan jgn lembik cam k-pop je....:)

aanie said...

@cIk JanNah

salon? kekeke..g kedai india gunting rambut je la....:)

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

haha....ni sebab hubby pandai gunting rambut orang....maklumla penah jadi barber....kekeke....

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe...tq uncle...:)

aanie said...

@fiza

hikhik.....mama memang terer....kekeke...:)

aanie said...

@Qhaifa Nur

memang geram...:)

aanie said...

@Kakzakie

itu la kak.....risau kang kecoh 1 kedai dengar dia melalak....

tq kak...:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

rambut adam mcm zikry..jenis lembut..:)

fieda said...

alamak..adam hensem la mcm pakwe korea..rambut dah la lurus..

Izan Ishak said...

comel betullah adam ni! geram je tgk rambutnya tu. teringat masa anak baru sorang dulu... gini jugalah gayanya. kalau potong sendiri jadi senget benget.

skrg ni mujurlah 4 hero suka pegi gunting kat kedai je. tak pening kepala ummi...

d_LA said...

aku sukalah kalo budak rmbut pjg sikit..nmpk smart..haha..

cactusrock said...

panjang la baru rock

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby