15 March 2012

Jawapan Nuffnang tentang status Glitterati

Semalam aku tengok blog ayahsu.....dia cakap status Glitterati dia dah bertukar ke Ordinary....aku pun try la jugak bukak Nuffanng aku.....rupa-rupanya Nuffnang aku pun jadi sama macam ayahsu....terus hantar tiket kat Nuffnang.....aku pelik gak sebab aku bukannya letak iklan lain selain iklan nuffnang......

Jadi, ini jawapan Nuffnang.....

boleh baca tak? klik untuk pembesaran.....:)

Ohhh, rupa-rupanya itu masalahnya......blog contest tu memang dah lama terbiar bersawang....dah lama tak update.....traffic pun takde......aku sendiri pun tak masuk, apatah lagi orang lain.....kekeke.......so, camne ni? nak remove ke tak ek blog contest tu? nanti camne kalau nak join contest lagi? huhu....


Orang lain ada blog contest, kita pun nak ada jugak...tapi, tak pandai jaga.....huhu.....

12 org syg adam:

kaklong said...

lorrr..yer ker...
kaklong punya blog kontest pun dah lama gak tak update..penyakit malas dah datang...huhuhu!

Kakzakie said...

Contest guna blog Mama Adam ini pun ok jugalah aanie...

azam said...

hohoho...camtu ye

cIk JanNah said...

buat menu tab jer senang kot mama. blog contest tu delete jer. tkt efek kat status nuffnang lagi :)

LYAfrina said...

owh ye ke?? lya pon ada blog contest.. dh lma sgt x b'update.. itu blum masuk blog fotografi dh bthn x update

sahromnasrudin said...

blogkontest??
apsal sy takde hihihhhh

ajumohit said...

Rasanya tutup je kot aanie, nak join contest gune blog mama Adam ni pon ok gak kan

sue zainun said...

rasanya kalau nak masuk contest pakai blog personal la kot..hehe..tapi kalau dibiarkan pun xpe cuma status je la dah berubah..

fieda said...

alamak...kak fieda pun sama..jarang dah masuk...uii..bahaya ni...tu la masa musim giler contest dulu la ni kan semua dok pakat2 giler wat satu sorang..

Myra Jay said...

Akak remove dulu iklan nuffnang, nanti bila nak aktif balik baru pasang iklan nuffnang tu

IntaNBerliaN said...

adoiii... blog ga saya pun xaktif ni.. sy pun mcm awk.. diri sndiri pun xmasuk.. dah bersawang.. silap haribulan, dah nak roboh dah rumah saya tu dimakan anai2.. hahhahhahha

abis lah mcm ni.. adus... nak g join GA jap..hahhahha

wan nurul hezrina said...

kenalah terpaksa g join cgl memana jap.haha..ayat baek terpaksa wokeh=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

There was an error in this gadget

Our Baby