14 September 2011

Beraya dengan seorang blogger

Awas: Entri ini penuh dengan gambar gedik....

Kat entri ni aku ada bagitahu aku beraya dengan seorang blogger....blogger ni sekampung je dengan aku, tapi jarang jumpa bila dah masing-masing bekerja....dulu masa dia keje kat kampung, aku selalu la melawat atau dengan kata lain mengacau beliau keje....hahaha.....

Jadi, dah alang-alang ada kat kampung, aku cadang nak g beraya kat umah dia.....tapi, dia lak nak g beraya umah orang....disebabkan rumah yang dia nak pegi tu kawan aku jugak iaitu Jue, makanya aku join sekali lah....berkumpul je kat sana...baru happening yang pening.....

Eh, aku belum bagitahu ek sape blogger tuh?? beliau ialah Lady dyla......^_^


 dari kiri Jue, Ladydyla, aanie dan Lynn (makcik aku, tapi kami sebaya)



menunya ialah spageti..owh, marbeles....siap tambah lagiiii....buat-buat tak malu.....



bergambar dengan tuan rumah....Jue.....baju kami lebih kurang sama sebab beli kat Jalan TAR jugak...entah-entah kedai yang sama tak??? wakaka....


Mari kita berfotogediks lak......cameraman ditaja oleh encek suami.....^_^

macam-macam peace yang ada.....gambar kat sini aje dah beberapa keping.....darab la dengan 4 kamera....dah macam model tak berbayar je.....haha.....



sessi kat tangga lak.....model tangga dara pungutan.....budak tecik ni pun nak menyelit gak....



dah macam nak tercekik dah tuuu...tapi mamanya tetap cover cunnnnn.....wakaka......curi gambar dari ladydyla sebab suke lak gambar ni........tergelak sorang-sorang tengok adam....


dah....duduk diam-diam.....



adam usha mainan anak jue.....


tu diaaaa...dah rebut dah......


yeay!! dapat dinosaur......



 cepat salam auntie laaa......dia nak bagi duit raya tuuuu.....

perghhhh.....kayo...RM100 tuuuuuu.....macih....


Sebelum terlupa, gedik-gedik dengan dyla dulu......




cantik pulak gambar blur ni...uweekkkk...perasan sokmo......


lagi gambar boleh tengok kat blog Ladydyla dan kejadian sebenar kenapa kami sama tinggi....hehehe...ampunnn dyla....

26 org syg adam:

bujal X said...

ok,

gambar nombor empat penuh dengan kegedikan.keh keh~~

*gurau je kak~~

ajumohit said...

very photo gedik hihihi, seronoknya pi beraya, uamh pon cantik dan kemas, tu pasal tiada keyakinan diri utk membuat rumah terbuka kerana keadaan rumah yg berselerak huhuhuu

sahromnasrudin said...

saya dah tahu pasal ketinggian tue hehehehehee.....

adam pakai baju superman lg erk..minat betul dgn superman

MamaYatie said...

bestnya...mesti korang rapat kan...

d_LA said...

banyaknye gmbr aku..malu lak rase..wuwu...
gmbr wat peace tu aku suke..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..dh ada baca kisahya kat blog dyla haritu..

eynda said...

Ayu-ayu belaka ;-)

PinKy MoMMa said...

suka dapat bergambar bersama kawan kawan camni :)
leh buat kenangan terindah hehehe

eB ezrin said...

asyik... 2-2 comei ;p
jadik ker sabtu nih? roger eh ;p

MARIA LIZA said...

bukan main berphotogediks ye...Adam tu nak berphotogediks sama le tu..Jeles tengok mama dia berphotogediks...

Salina@IbuAqil said...

bestnya!!!! gambor yg last tu SEMPOI!! ;)

::NureeN:: said...

mcm 4 dara pinggitan

aanie said...

@bujal X

kekeke..sekali sekala gedik itu perlu bujal...^_^

aanie said...

@ajumohit

umah dia memang cantik la aju...jeles tgk...
sama la ngn aanie, segan nak ajak org dtg umah...bersepah x hengat...

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe..baju tu je yg ada 1 suit...sb kat kg panas sgt...x daya nak pakai baju kolar n jeans bagai...

aanie said...

@MamaYatie

rapat jugak la sb 1 skolah....geng-geng..

aanie said...

@d_LA

saje memfemeskan mu....hahaha...

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

hehehe...:)

aanie said...

@eynda

time kasih kak....akak pun apa kurangnya....:)

aanie said...

@PinKy MoMMa

em, betul tu...sebab xtau lagi bila leh jumpa...namanya duk kl, tp xpenah jumpa...

aanie said...

@eB ezrin

ok, nanti aanie confirm balik eh...

aanie said...

@MARIA LIZA

tu la, xleh tengok mama gedik..dia pun sebok gak..hehe...

aanie said...

@Salina@IbuAqil

gambar tu xtau napa jadi blur..kamera setting kot....^_^

syawalsimpsons said...

waaah raya ngan blogger kan...pasni sue pulak ok tak

Huda said...

syioknye jmpe blogger time raya ni kan :)

Myra Jay said...

hehee, tau tau kenapa.. :)

Myra pun kecik + kurang ketinggian jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby