27 September 2011

Dear Churp Churp....

Sungguh aku bengang dengan churp churp yang baru ni.....sejak dia tukar design baru ni aku dah tak leh nak view dah aku punye dashboard.....dia keluar blank je...aku dah report kat churp churp...dia pun dah reply emel aku...tapi tak jugak boleh solve problem aku ni....aku rasa dia tak paham kot apa yang aku cakap....aku try nak print screen, tapi tak boleh nak attach file lak....camne ni?? harap-harap churp churp baca la entri aku ni....



Sakit hati lak tengok banyak social seeding dan social sharing yang perlu di share....tapi tak leh nak view....huhuhu....


P/s: Agak-agak churp churp nak baca tak entri aku ni??

7 org syg adam:

Bui Junaidi said...

bui dh lama x bukak akaun churp2..tak tau apa jadi..ntah hidup atau mati..hehe

syawalsimpsons said...

sue tak tau guna churp churp ni....

Kakzakie said...

Kakak tak ada pun a/c dgnnya...so sorry tak tahu...

Fadzillah Kamarudin said...

bukak churp2 kat ofis ok ja...

kalu kat umah...login pun takdak...dashboard pun takdak...memang tak bukak kat umah langsung...

::NureeN:: said...

hehhehe.. x tau sgt bab2 ni

Isteri Encek Bard said...

lama tak bukak ni

ajumohit said...

Churp2 ni tak ektip hihi... Ngapela skrin gitu ek? Hrp2 diorg check la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby