21 September 2011

Celebrate besday Disha

Assalamualaikum.....


Minggu lepas kami ke Cheras, umah member sekolah aku sebab nak celebrate besday anak dia, Disha (bakal menantu aku...kekeke)....itu la first time nak memperkenalkan adam dengan disha.....hahaha lagiiii.....

Kami bertolak lewat sikit sebab adam tido...nak tunggu dia bangun dulu....jadinya tak sempat la kami tengok disha potong kek....sampai sana dah ramai member-member aku yang dah datang....seronok lak sebab masing-masing dah lama tak jumpa walaupun duk kl ni je pun....dannnn, aku jumpa Lady dyla lagiiiii....^_^ perghhh, sanggup tu datang dari ganu kite....


dyla, aku cilok gambar ni deh......hehehe....


kami berlima....dyla sorang je dah ada anak...kekeke......



Sessi nak memperkenalkan adam dan disha dengan mertuanya......^_^

adam: mama, tolong!!, adam tak nak!!!! ---grrrrrr...


emmm, ye la.....tukar anak balik....


disha, feeling-feeling sikit..ngehngehngeh.....


mak-mak yang gila-gila.....anak-anak jadi mangsa keadaan....hahaha....


 besar gabak gambar ni...
sori la, dah tak reti nak kecikkan gambar ni....huhuh


Balik dari umah member terus g The Mines sebab nak jumpa adik ipar yang datang kl....dia pun baru balik beraya umah member dia....



 bukti kami ke mines....ngehngehngeh......


  adik ipar sefamily naik bot tu......tapi kami tak naik pun....mahal seh...

 dah penat berjalan, kami berehat sebentar tengok air sambil makan pretzel.....
.

 konon nak nampak effect macam dlsr la tu...tapi hampesssss......sila pegi belajar amik gambar wahai aanie.....


 banyak betul adam makan...habis separuh gak la dia sorang...

  
 sedap sangat la tuuuu...sampai senget-senget mulut kunyah makanan...hehe.....


 before balik, bergambar dulu dengan adik ipar.....


encek suami dan adiknya....
dah macam budak sekolah tengok encek suami bawak beg tuu...kekeke.....
dia tak bagi aku bawak beg tu sebab katanya nampak buruk......huhu.....
yo lah, mak budak mana sesuai bawak beg skolah lagi....huahuahua.....


24 org syg adam:

azam said...

semua dalam 1 la ni....

bestday dgn raya sekali

amiey lee said...

huhu dhlama tak g mines..walaupun jarak hnya 5 minit aja dri umah..heee entah2 tk smapi 5 minit

ajumohit said...

Sronok jalan2 cari makan kan aanie, hihi...Adam aanie dh Ada calon ye? Adam Aju masih kosong tp tak taula kalau2 dia dh Ada pilihan sendiri, eh???? Hahahahaha

bujal X said...

hepi besday disha!

*naik sampan tu kena bayar berapa ye?

sahromnasrudin said...

ini la lois lane adam ye?? mmg comei...

p/s: mcm kat berek polis erk huhuhhhh

Salina@IbuAqil said...

bestnya jalan2 makan2 cuci mata.. ;)

Ila said...

wah,sakan beraya ek...best..best

d_LA said...

pndai sahrom teka..hampir tepat tu..bukan berek polis tp flat polis..heee..aku tlg jwb..
aku doakan jodoh disha n adam berpanjangan..Amin..heee

Qhaifa Nur said...

hepi besday..

syok dpt jumpa rakan2 lama..

eB ezrin said...

wah sakan, nk ikot len kali leh? ;p

gadis kepastian said...

haha adam dah ada gf lorh...kelas g2 mama dia...

aanie said...

@azam

a'ah, besday merangkap open house...:)

aanie said...

@amiey lee

dekat sgt dah tu....tu la, yg dekat tu la yg malas nak g kan?? hehe....

aanie said...

@ajumohit

hahaha...aju ni kelakar la....

aanie said...

@bujal X

x ingat la berapa...kalau x silap RM22 kot utk round tasik kecik...kalu tasik besar sikit Rm3*.** la....

aanie said...

@sahromnasrudin

kekeke..dyla dah tolong jawabkan...ari tu kami bgtau polis kat guard tu nak g berek polis..dia macam blur je...rupanya flat ek namanya? huhu...

aanie said...

@Salina@IbuAqil

makan pree memang best..hehe...

aanie said...

@Ila

a'ah, hehe....

aanie said...

@d_LA

hahaha....berbesan dgn mc sal la nanti....

aanie said...

@Qhaifa Nur

memang syok..:)

aanie said...

@eB ezrin

ok jer...nanti roger ek...:)

Huda said...

comel adam :) lama dh x p mines..dulu2 rajin :)

akiratoriza said...

sekarang memang jadi trend bawak beg dokong belakang cam tu kan, untung gak aanie sebab en.suami nak tolong bawak kalau saya erm memang takdelah.... huhuhu

Myra Jay said...

Wahhh Adam dah ada awek ye..hehee..

Memula malu2 kucing, nanti bila selalu jumpa baru serasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby