15 September 2011

Bloggers!! Jom potluck!!

Assalamualaikum.....

Blogger Ten Little Fingers, eB cadang nak buat potluck raya sabtu ni.....sapa-sapa berminat boleh la join...tema santai je...lepak-lepak, borak-borak, makan-makan dan of course la fotoshoot sekali...kata blogger kan.....

Tempat kat Alam Impian, Shah Alam.....aku pun tak pernah ke sana, tapi insya-Allah boleh cari punye....^_^


Sapa-sapa nak join, boleh la inform eB kat blog eB.....the more the merrier kan??


  pinjam gambar eB jap ye.....


Jom la join!!! 

11 org syg adam:

syawalsimpsons said...

ala...sue nak jumpe aanie N Eb lagi..tp sue balik ipoh la...ada kenduri..mmmm...(mood sedey...)nak jumpe...tulun la....

MamaYatie said...

bestnya, tp tak leh join..keja la hari sabtu...:(

Anamarza said...

kalau dekat2 nak jugak join T_T

eB ezrin said...

tq dear tlg announce... kalo kiter 5 family pn orait jerk... janji hepi.. hik3 :)

mimie1678 said...

wahhh.. bestnyer... inlaws pulak dtg beraya.... huhuhu....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kita juah x dapek nk join ler :(

teratai said...

ohh seronoknya, but too far nak gi! Anyway hari tu kak ada 2 jemputan open house utk btunang n kahwin:)..so kirim salam lah ya kat blogger di sana w/p x kenal kak:)

d_LA said...

nape wat minggu ni?x wat minggu lps?kalo x leh join..jeles2..have fun sume^^

sahromnasrudin said...

dekat dgn tesco setia alam erk????

Amy Syaquena said...

jauh naw la dear nak join huhu..

Myra Jay said...

Nanti letak gambaq masa jumpa blogger2 tau :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby