27 September 2011

Hari yang lemau, tapi dapat BE baru....lagi dapat beg baru....yeay!!!

Hari ni lemau sikit sebab tak sihat....selsema dan batuk....terpaksa jugak datang keje sebab ada banyak keje....semalam agak busy...pagi-pagi lagi dah ada 2 meeting plus ada keje ad-hoc lagi....tengahari lak bersuka-ria kat jamuan raya unit sebelah....unit aku punya jamuan, minggu depan....dah habis raya dah pun...hohoho...


 bff aku sekarang.....pergghhhh, dah naik harga weh...dulu aku beli RM2.40 je..sekarang dah naik sehengget??


Tapiiii, hari yang lemau bertukar ceriaaaaa.....sebabbbbb ada BE baru!!! dah lama kot tak dapat BE....yang masih bertahan setakat ni BE mamil gold tu......amount dia pun agak banyak dari BE aku yang lain....tapi tak sebanyak orang lain yang trafik gila-gila la....sape yang dapat BE mamil gold ni dengan trafik yang menggunung tinggi, confirm dapat buat duit la....


BE Shell Fuelsave.....yeay!!! dutanya si hensem kacak Fahrin Ahmad.....semoga BE ni duk lama-lama sikit la kat sini ye.....




Gambar ni tak de kena mengena dengan BE.....saje gedik nak tayang hadiah pemberian dari encek suami.....dapatnya minggu lepas lagi.....masa dapat tu seronok tak terkata macam nak melompat katak atas dia  <------- melampau.....

Sling bag ni aku dah jumpa masa kat kampung ari tu.....masa tu aku bawak mak aku g shopping kat pasaraya yang baru bukak kat kampung aku tu..... pas tu aku tergedik-gedik la mintak mak aku belanja beg tu (memang tak malu)....tapi mak aku tak kisah pun.....mak ok jerrrr.....^_^... tapi last-last aku tak jadi amik pun....

Datang KL, jumpa lak beg ni kat sogo...pas tu aku pun tergedik-gedik la nak beg ni balik....nasib baik encek suami memahami lalu membelikan beg ni untuk aku...hikhik.....tenkiu abang.....^_^


Ohh, ya.... tenkiu gak untuk Nuffnang sebab bagi BE baru untuk blog ni!! ^_^
Nak lagi boleh??


P/s: Hujung bulan ni nak cash out....dari 2 bulan lepas lagi kot aku cakap nak cash out...tapi asyik terlupa je nak tekan butang tuu....huhu...

27 org syg adam:

ajumohit said...

Wahh beg baru!!! Sukenya tgk sling beg tu aanie, my feveret, tahniah dpt BE baru ye, bestnya masyukkk!!!

kasihibu said...

rezeki yang tidak di undang
tp biasalah ada yg terlebih dan ada yang terkurang kan?

kasihibu said...

rezeki yang tidak di undang
tp biasalah ada yg terlebih dan ada yang terkurang kan?

Huda said...

murah rezeki kan :) be huda bnyk kt blog contest ni..

Bui Junaidi said...

masyukkk..beg pun cantikkk..mesti seronok..*_*

azam said...

wah bestnya dapat BE manjang....kite xpernah dapat.....

hehehe...xpernah tgk pun...HAHAHA

Myra Jay said...

Sama gak kita dapat BE Shell tu :-)

& sama gak nak cashout hujung bln ni.. :)

sahromnasrudin said...

agak2 cek tue nak beli ape erk??? heheheheee

Ujang9897 said...

mahal gak gula2 tu ek..=)



napa nuff kasi BE kat pompuan jer ni..grrrr

Sinar Raudah said...

alhamdulillah rezeki tue, cukup bulan leh belanja amy macam nie hehe...

lagisensasi said...

dapat beg bestnya hikhik!

eB ezrin said...

tahniah
tahniah
tahniah
:)

Salina@IbuAqil said...

phewittttt!! cantek beg.. neway tahniah dpt BE lg.. ;)

MamaYatie said...

cantek la beg tu..huhu..
Be baru..congrates!

aanie said...

@ajumohit

best kan pakai sling bag...
thanx...:)

aanie said...

@kasihibu

rezeki jgn ditolak...:)

aanie said...

@Huda

takpe, rezeki gak tu...kena byk join contest la tu...

aanie said...

@Bui Junaidi

yup, seronok tak terkata..hehe...:)

aanie said...

@azam

insya-Allah, nanti dapat la tu....yg penting, usaha...:)

aanie said...

@Myra Jay

hehe.....jommmm....

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe..belum fikir lagi....blh bg idea?? hehe....

aanie said...

@Ujang9897

wah, ujang kentut kat sini la...hehe....:)

sb pompuan comel2..hehe...

aanie said...

@Sinar Raudah

haha..tapi, amy lagi masyuuukk...

aanie said...

@lagisensasi

alhamdulillah...:)

aanie said...

@eB ezrin

thanx dear...:)

aanie said...

@Salina@IbuAqil

thanx...alhamdulillah..:)

aanie said...

@MamaYatie

thanx....hehe..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby