30 September 2011

Kalau binatang ada facebook, agak-agak apa status mereka?

NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…
CICAK : isteriku tersepit pintu
KUCING BETINA: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”
AYAM : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa...
NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa
KUCING JANTAN: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!
BABI : Aku bengang btol la...die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw...tension2..
 
P/s:  Copy kat fb kawan.....hehe....lawak di hari jumaat....

12 org syg adam:

Ila said...

hehehe..luah tulus ikhlas dri binantang2 tu...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

hilang nagntuk cik jue nie..lawak2

azam said...

hehehe...lingkuplah...nyamuk hidup 2 bulan je....pastu tutup FB dah...

berjuta² sehari account baru dibuka

sahromnasrudin said...

lipas : aku baru masuk bilik air si minah....bau busuk la...hahahahahhaa

Huda said...

comel je kan bunyi nye :)

MamaYatie said...

hak3x...tak kira fan page lagi tur..angry bird ker..donald duck ker

akiratoriza said...

memang lawak di hari jumaat lh... :)

Ijah EmoTemo said...

hahahahahah yg binatang last sekali tu nk tergelak ahahah

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

aku suka babi tu..hahaha....btul juga dia cakap kan....


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

asy faro said...
This comment has been removed by the author.
Gen2Merah said...

wakakakakaka... lawak2.. paling best bila BABI buat post tu.. kesian kan, tak pasal2 nama dia je yang kena sebut.. ekekeke

Salam berkunjung dari blog Lulu Caldina. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

Dah follow sini yang ke- 698 ye..
Follow lah kembali kalau sudi. Hehe

Ikhlas
~Gen2Merah~

Salina@IbuAqil said...

lawak2!!!! sakit pewut duk gelak sensorang.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby