20 October 2011

Akibat lama tak bukak blog contest

Assalamualaikum......

Agak lama jugak aku tak aktif dalam contest kat blog ni....time tak de blog contest, rajin lak aku join...bila dah ada, mood kelaut lak...blog pun tak terjaga...penuh sawang.....huhu....

Semalam terdetik la rasa nak bukak blog contest aku tu sebab ternampak ada contest yang menarik kat 1 blog ni....sekali terpandang shoutbox.....



Berita kemenangan.....tapi yang sedihnya, penganjur dah ada pemenang lain sebab aku lambat sangat hantar detail.....huhu..padan muka aku.....okbai....


31 org syg adam:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alahai....takde rezeki

~izan~ said...

alahai...takde rezeki nampaknya..takpe la,ada la rezeki lain lps ni =)

sahromnasrudin said...

bukan rezeki awak..cuba lg ya

azam said...

dah xde rezeki namanya...cuba lagi

syawalsimpsons said...

ala ciannyer..takpe rezeki ada nanti tau/....

wan nurul hezrina said...

huhu takdok rezekilah mama adam...samalah cam mummynie..blog contest dah bersawang2..meh kita sama2 tiup..fuh fuh fuh

Izan Ishak said...

takpe2...rezki lain bakal menyusul nnti. blog contest izan pun dah besawang abis tuh...malasnyaaa...

eB ezrin said...

eB pn pernah g2.. tapi skang nih eB silence trus... diam berCGL :)

Qhaifa Nur said...

mesti buzy kannn..
tak rezeki tu, cuba lagi next time...

Ila said...

takde rezekilah tu...cuba lain kali

blog-tips-kurus said...

hhhmmmm... mesti nak dpt yg lagi best tu! >.<

kaklong said...

kaklong ada baca nama anie kat blo azatie tu,ingat kan anie tahu...
huhuhuhu,,,...!!

Myra Jay said...

Nak wat camne dah takdak rezeki kan..

Myra tak buat shoutbox kat blog contest takut terlepas pandang macam ni la.
Tapi buat moderate comment, in case menang pape leh tau.. :)

ajumohit said...

alahai aanie, aanie pon menang contest azatie tu ye? aju tak perasan nama aanie sebab nama dan no. entry nya berlainan...insya allah ada rezki aanie lg nnati

Salina@IbuAqil said...

Inapun penah kena.. Skrg mood nk bercontest mmg x ada langsung.. ;) x ada rezeki jgn cedih2 ye..

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

huhu..sedih..:(

aanie said...

@~izan~

insya-Allah...aminnn...:)

aanie said...

@sahromnasrudin

insya-Allah..time kasih....

aanie said...

@azam

sy mesti cubaaa..hehe..:)

aanie said...

@syawalsimpsons

insya-Allah..amin...:)

aanie said...

@wan nurul hezrina

hehe..fuh fuh....tu la..x larat nak handle dua blog ni....tak terkejar...huhu...

aanie said...

@Izan Ishak

tu la, malas kan?? maybe kita ni xde pendorong tak??

aanie said...

@eB ezrin

jangan diam terus....jap lagi kita kejutkan ek...

aanie said...

@Qhaifa Nur

xde la bz sgt..cuma malas nak join GA dah skrg ni..mood kelaut dah...

aanie said...

@Ila

insya-Allah...kalau rajin..hehe...

aanie said...

@blog-tips-kurus

huhu..aminnnnn...:)

aanie said...

@kaklong

ye ke?? huhu...sy pun x perasan sebenarnya....

aanie said...

@Myra Jay

tu la kan...patut buat moderate komen kan, br la x terlepas...

aanie said...

@ajumohit

bukan contest kak atie...tp kak atie yg inform aanie menang contest lain..huhu....

aanie said...

@Salina@IbuAqil

hmm, ye la...jom kita cari mood balik...:)

d_LA said...

owh..aku simpati beb..aku pun tgh pk ni wajar ke x buat blogshop sbb aku takut xdan nk tgk..yg 1 ni pun jrg2 je bukak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby