27 October 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!


Nak join??
Klik banner

  • Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang (tak kesah lah apa - apa pun supaya orang lain tahu korang ni siapa 
Em, panggil saya aanie....suka kaler merah....ohh, giler merah kot...suka shopping (walaupun tak berduit sangat)....ada sorang anak laki dan bakal dapat anak pompuan lak....(insya-Allah, tapi tak tahu bila.....:)
  • Kenapa Korang Buat Blog ??
 Buat blog sebab nak buat diari maya perkembangan adam dan berminat nak share mengenai breastfeeding....bila dah lama-lama, semua nak cite kat sini sebab rasa seronok....maka, jadilah rojak pasembor.....
 
  • Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
Sudah tentulah buah hati saya, ADAM....


ok, itu je....
sape nak join, sila lah join.....

Due:
4 petang....

25 org syg adam:

kaklong said...

wah,cptnya tutup!..hehehhe!

azam said...

seranggggggggg

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Qhaifa Nur said...

macam best je...

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow kita balik ek :) TQ
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Aimi Farhana said...

join segmen niey jugaks ;)

http://senyumindah90.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Innanie | Ariffin said...

singgah sini dari segmen lyssa. salam kenal dan jemput singgah blog

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama...bertandang ke sini~

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

wanie wonek said...

singgah sini

MamaKaisah said...

salam perkenalan..

mama pun join segmen ni.
sudi2 jenguk blog buruk mama:

http://mama-kaisah.blogspot.com/

fiqah said...

singgah dri segmen yg sama :)

Aleen Sepet :) said...

leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

serbu blog leen jugak ye :)

http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nadzirahzulkafli said...

dari segmen yang sama...=)

Nurul Amirah Anis said...

Dri segmen yg sama..fllow awk….http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html kalau blum fllow sya, fllow taw..

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

fieda said...

Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
Happy blogging....

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Cik Tyrah said...

walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

c genk bah ne said...

Assalamualaikum…
Hello..
Genk datang sini,dari segmen yang sama ^^
Ada masa datanglah blog genk.Ada segmen tau ^^
Salam perkenalan

Kalau sudi, ada masa terluang..jemputlah join segmen genk
JEMPUT JOIN SEGMEN GENK ^^

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

YNA said...

salam kenal dear :)

happy blogging ya? :)

^^eKaTiKaH^^ said...

woot woot..singgah sini dari segmen yang sama..salam perkenala...nice blog ^^

Marina said...

marina datang serbu sini dari segmen lyssa...salam perkenalan.. :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

ain dzaya said...

mama yang berjiwa muda..huhuhu...
btw keeping blogging yer....

kim salam kiss kat baby adam hakim yang nsem tu taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby