19 October 2011

Wordless Wednesday | Ada bran??



kalau hujan lagi adventure......^_^


Ada bran drive 4WD jalan camni sejauh 90km??
Aku berani je....tapiiiiii kat PS2 je....rally...kekeke.....(walaupun asyik terbabas)


17 org syg adam:

bujal X said...

tak bran.

nanti kereta kotor.keh keh~

kaklong said...

jalan macam, adalah kegemaran suami ku...heheheh!

azam said...

wah seronok.....saya bran
tapi xberpeluang

ZanaNordin said...

fuh....
zana tak berani.....

Adylia Qarissa said...

mesti best kan?? kalau ada peluang nak jugak try.. :)

wan nurul hezrina said...

jwpnnya x berani...huhu..bwk ketapun tkott nk bwk tmpt cenggini..huhu..

wahida said...

tak berani, tapi hubby berani kot...

Kakzakie said...

Kakak bukan takut jalan tu aanie tapi kiri-kanan tu hutan, tak bran

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

dalam games berani sendiri???mintak ampun...

eB ezrin said...

brani :)

Salina@IbuAqil said...

Alamak!! Kecut teman dibuatnya.. ;)

Ila said...

berani...hehehe..kat game gak lah....

Myra Jay said...

Takut jugak :)

akiratoriza said...

erm memang tak lah.... hihihiii...

ajumohit said...

Seram sbb takut 4wd tu terbalik je aanie huhuhi

Amiizaa2001 said...

waaa anie kat mana nie?

d_LA said...

aku pernah pegi kwsn camni tp org lain la yg drive..kdg2 rs cam nak terbalik je sebab jln dia mmg adventure giler..mengucap x sudah weh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby