07 October 2011

Dan jawapannya ialah.....

Assalamualaikum.....

Kat entri lepas aku ada bertanya apa yang aku bawak masa potluck ari tu kan?? baiklah, tanpa membuang masa, jeng jeng jeng.....


ehh, ini makanan yang aku tapau.....banyak gila kan?? ngehngehngeh...ada nasi beriani, laksa penang, nasi himpit kuah kacang, kuih-muih, tapai dan agar-agar....bukan aku yang letak...diorang yang bagi......alhamdulillah, selamat la makan malam aku malam tu......


Hmm, boleh agak tak apa yang aku bawak dengan tupperware aku yang besar tu?? hehe....jeng jeng jeng lagiii....

Ada yang teka kerabu mangga, lontong, bubur kacang hijau, kerabu mangga, nugget, mangga...hehehe.....ramai yang teka mangga ek....ni mesti sebab terpengaruh dengan entri hantu mangga tu ek....






Sebenarnya, aku bawak....


KEROPOK  je......hehehe.....itu je yang aku rasa aku terer masak...boleh gitu??
tapi happy nya sebab habis licinnnn keropok aku....^_^


Hmm, nampaknya tak de yang teka betul ni...camne ye....

Tapi, time kasih la korang....ternyata korang mengikuti blog mama adam ni dan tahu sesungguhnya aku tak pandai masak....wakaka....tak de pun yang teka ai masak makanan yang hebat-hebat....hahaha...*terharu

23 org syg adam:

bujal X said...

kalau ikhlas bawak roti kosong pun habis orang makan~he~~

Kakzakie said...

Bagus bawa bekas besar, balik boleh tapau banyak. Hahaha...

azam said...

mudahnya bwk kopok je....hehehhe

kaklong said...

kehkehkeh,,
sebaik tak teka hari tu....

Salina@IbuAqil said...

Licin kopoknya!! Hik3!!!!

Izan Ishak said...

kopok pun sedap! sbb tu abis licin...

eB ezrin said...

kopok... my fav.. dtg sini bwk eh? :)

N i e Z a said...

hikhikhik..kopok pon kopok la..janji leh kenyangkan sekelian umat..hhehhehe

ajumohit said...

takpe aanie, time ni kopok, next time bwk menu utama dia pulak, nasi kerabu hehehehhe

aanie said...

@bujal X

kalau x ikhlas pun org mkn gak...hehe...

aanie said...

@Kakzakie

hehe..tu la pasal..tp x terfikir pun masa tu...:)

aanie said...

@azam

hehe...tp sy goreng sendiri...:)

aanie said...

@kaklong

hehe..:)

aanie said...

@Salina@IbuAqil

hehe..tu la...sukerr..:)

aanie said...

@Izan Ishak

a'ah, sebab blh mkn begitu saje..hehe..:)

aanie said...

@eB ezrin

eb suke ek...sama la kita..ok, nanti aanie bwk....hehe...

aanie said...

@N i e Z a

a'ah, sekadar yg termampu je....sape mampu, blh la bwk benda lain kan...nasi beriani tu pun dah pakai caterer...

aanie said...

@ajumohit

oh, kalau nak bawak menu camtu kena belajar dulu la...tp tunggu beberapa tahun lagi la...hehe..

abah khalisha said...

wah sedap2

SyUhAdA said...

dah lama x mkn kopok..

wahida said...

saya kalau mkn nasi goreng suka letak kopok...selera...



salam kenal, terus follow sini...

♥ eyka elisha ♥ said...

hehe xsmpt teka sis da bg jwpn lak =P

wan nurul hezrina said...

satu bekalan yang sangat cepat n sedap dimakan..huh tengok dah nak bis pun...wahhh tapau2 jangan tak tapau=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby