25 October 2011

Nak kongsi kegembiraan

Assalamualaikum......

Nak kongsi kegembiraan ni....sebelum tuh, ok tak background blog ni....huhu..sesaje tukar....boring tengok benda yang sama je....tiap-tiap hari bukak, macam tu jugak la blog ni....syok gak kan kalau hari ni bukak kaler lain, esok lak kaler lain.....hohoho....tapi, apsal ek masa mula-mula bukak dia keluar background yang lama dulu? macam double background lak....sape tahu?

Ok, berbalik pada tajuk...alhamdulillah, aku dah dapat surat pengesahan jawatan....bukanlah perkara besar pun...tapi, sesape yang ikut blog aku dari dulu tahu macam mana frustnya aku time aku tak dapat pengesahan dulu....aku frust bukan apa....cuma sebab aku nak buat loan nak beli rumah je.....

Dah, tamo cite banyak....nanti aku terkutuk dia lak....baik aku kutuk dalam hati je.....shhh...


Alhamdulillah....rezeki budak asyem nih......

asal amik gambar je pejam mata.....takut flash ke?? adoi, bila la nak posing hensem-hensem sikit.....nanti nak masuk contest Baby Kiko tahu?

26 org syg adam:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ingat kan dapat new baby ngeeee
congrats dapat juga apa yg di hajati khen

ajumohit said...

Tahniah aanie, syukur dah disahkan jwtn, bleh tmbh baby lg heheehe

Salina@IbuAqil said...

Tahniah dear.. Moga lepas ni terus berkerja dgn penuh dedikasi.. Yehaaa!! ;)

azam said...

tahniah...keje kuat² ye

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alhamdulilah..akhir dapat jugak...dah boleh buat loan rumah..

Ila said...

bolehlah beli umah pas ni ek..ke dha beli?

syawalsimpsons said...

ALHAMDULILLAH REZEKI...

wahida said...

eh, amek gambar pejam mata pun hensem apa...


tahniah ye dear..tumpang hepi...rezeki anak namanya tu...

wan nurul hezrina said...

tahniah annie..rezeki adam...hu hu..baby kiko ek..jom jom masuk.

bujal X said...

tahniah~~da ble buat loan rumah da~kehn keh~

kaklong said...

tahniah..!
anie dapat surat pengesahan ngam2 3thn eh?

Princess Nur said...

alhamdulillah...tahniah!

Ijah EmoTemo said...

alhamdulillah tahniah sis! :)

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

ngeee..new baby, insya-Allah....hehe...

aanie said...

@ajumohit

erk, insya-Allah....kena tanya adam dulu ok ke tak..hehe...

aanie said...

@Salina@IbuAqil

keje dgn "dedikasi" supaya "daddy kasi" duit...hehe...

aanie said...

@azam

time kasih...insya-Allah, sekuat yg mungkin..:)

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

dah boleh buat loan, tp xleh buat jgk sb takut xleh bayar sb dah buat loan lain dah..huhu...

aanie said...

@Ila

em, dah beli dah....lambat sgt bos kasi konfem..huhu...

aanie said...

@syawalsimpsons

alhamdulillah....:)

aanie said...

@wahida

time kasih dear...:)

aanie said...

@wan nurul hezrina

thanx dear....hehe..jom!! mana tahu dapat kan....:)

aanie said...

@bujal X

thanx...dah buat loan bank dah pun...huhu...

aanie said...

@kaklong

tak sampai kak long...dalam 2 tahun je...patutnya setahun pun dah bleh dpt...tp disekat lak...huhu..

aanie said...

@Princess Nur

thanx dear..:)

aanie said...

@Ijah EmoTemo

thanx dik ijah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby