11 October 2011

Away from my HEROES

Assalamualaikum.....

Hari ni aku akan berangkat ke Sabah nun negeri di bawah bayu selama 4 hari....huhu....kiranya ni first time aku ke sabah dan second time aku naik flight.....tapi first time naik MAS.....ngehngehngeh...jakun giler....aku ke sana outstation lah kiranya....

Aku sebenarnya menggantikan orang je....orang sepatutnya pegi tapi tak dapat pegi....ada kekangan lain.....nak ganti dengan orang lain, orang tu pulak tak nak pegi (ehh, boleh lak cakap tak nak pegi ek?) takpe lah, aku mengalah......saya yang menurut perintah lah katakan.....

Sedih jugak ni nak tinggalkan adam.....ohh, dan encek suami juga....tapi tak pe, encek suami dah besar....boleh jaga diri....risaukan adam je....tiap kali bangun tido dia mesti cari mama dulu.....uwaaaa.....harap adam pandai jaga diri nanti ye....sayang kamuuuu.....mmmuahhhhhh...

Encek suami pesan bawak stok meggi banyak-banyak....sebab kawasan aku nak pegi tu dia dah biasa pegi dulu.....katanya makanan halal susah nak cari....uwaaa!!!! kurus la aku macam ni....

Doakan saya selamat pergi dan selamat balik ye kawan-kawan...serius aku gayat nak naik flight ni....encek suami lak excited nak hantar aku kat klia.....*berfikir sejenak.....apekah??? huhu.....


 adam rindu mama tak?? huhu.....

16 org syg adam:

Salina@IbuAqil said...

Alolololo cian adam mamanya g outstation.. Be a good boy adam & 4 aanie jgn noti2.. ;p

kaklong said...

bila lagi nak pergi temapat orang kan..free lak tu....bila2 senang2 nanti boleh lak bwk dam pergi bercuti pulak kannn??

eB ezrin said...

alahai, musti nanges2 mlm nih kan? ps: nk fm ;p

syawalsimpsons said...

ala cian adam kena tinggal...takpe mama g keje adam...xmo duduk ngan ayah...duduk ngan aunty soya tau...syawal ada..kikikikikk

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bestnyer sampai sabah
ai x pernah terjah sebelah sana lagik....

sahromnasrudin said...

kami doakan awak selamat pergi dan kembali ke pangkuan keluarga erk...

N i e Z a said...

insyaAllah..mg selamat sumenyer..mmg kdg2 biler berpisah ngn anak ni sayu je rasa..ati pon mcm berat je kan.

MARIA LIZA said...

seronok juga sekali-sekala dpt berjalan..jabatan maria ni tolonglah ye "JANGAN HARAP" nak ke mana2..

fiza said...

Siannya adam kena tinggal.

Selamat bekerja di negeri orang ☺☺

Kakzakie said...

Tak apa Adam biarlah mama pergi 4 hari sja sayang. Kalau susah meh sini ikut auntie. Kecik tapak tangan satu bilik khas auntie sediakan...

Papa Mifz said...

sure jemu yer kalo dok mkn magi jer...

MamaYatie said...

alahai..sedih banget sih terpaksa berpisah ngan anak...takper2 demi tugasan negara..ececehh...take care yer kat tmpt org!

ajumohit said...

Ala ciannya Adam, Adam budak baik msti dia x nangis janji mama bwk balik hadiah utk Adam Dan kawan2 mama hehehhe

Lady Rina said...

sabah area mana??akak pun kt sabah gak...:)

wan nurul hezrina said...

alahai cian mama n adam terpisah seketika..mesti ingat kat anak sangat2...selamat g n balik taw annie

d_LA said...

best weh, outstation jauh2..nape x ajk aku..hehe..ade souvenir tuk aku x?haha..byk aku ketinggalan baca blog mu ni..mu g sabah pun aku xtaw..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby