31 October 2011

Adam dah boleh drive kete......^_^

Assalamualaikum......

Hari sabtu minggu lepas kami ke rumah member encek suami kat cheras.....ada besday party anak member dia tu....bila dah ada kat cheras tu, kami terus la jalan-jalan cari pasal sekali...tapi, kat cheras tak tahu nak g mana....tanya encek suami ada apa kat area tu....dia list la apa yang ada...sekali dia sebut Jusco Aeon AU2....hohoho...memang nyiru la aku tadahkan...memang dah lama ngidam nak g sana....aku ni kalau boleh, semua jusco 1 malaysia aku nak melawat tapak tahu?

Masa lalu kat kawasan kete-kete kontrol, adam punye la teruja nak naik.....lagipun kat situ happening gak sebab ramai budak-budak yang naik kete tu....adam pun excited gak la nak naik...


tengok..dah siap naik dah....bayar pun belum lagi....hehe..tokey kete pandang-pandang je....
actually, kete ni adam tak leh naik pun sebab kete ni kena drive sendiri......untuk budak besar boleh la...adam naik kete kontrol sudahhh....


Tapi, kena tunggu turn sebab penuh.....

Ok, dah dapat dah.....jom bergambar dulu.....


 tak sabar dah tu....


siap lepas tangan....terer tak terer la adam drive..hohohoh......


awek kejar la...phewiiiittttt......siap langgar-langgar lagik.....^_^


Sebelum balik tu, siap main cak-cak lagi kat belakang pokok ni...hehe...cute....



P/s: Tahniah pasukan Negeri Sembilan......kawe sokong hok menang jah...hehehe.....

32 org syg adam:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hikhik yg nama adam mmg suka drive keta kot...sama ngan anak ai...
dulu kat mesia weols ada beli keta gini but now x leh naik dah sebab dia dah besaq :D

azam said...

belilah 1.....hehehe

murah dah sekarang 200-500 dah dapat

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah..adam dah pandai bawa kereta..mama beli satu ye untuk adam ye..

Kakzakie said...

Adam apa yg tersumbat kat mulut tu sayang.. hihi... tak tidur pun hisap juga ye:)

ajumohit said...

pandaila adam bwk kete, adam aju tak pernah diberi pendedahan lagi hehehe..senangla bwk mama gi sopping nnti adam hehehe

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

ooo, anak nama adam jugak ke? xpe, boleh bagi adik dia lak main....hehe...

aanie said...

@azam

gulp, tak mampu.....huhu....:(

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

huhu...kat mana nak korek duit ni...

aanie said...

@Kakzakie

dia memang....kalau suruh bukak puting tu, dia bukak la kejap...pas tu hisap balik...huhuh....kadang2 sy sorok puting tu....

bujal X said...

apa lagi~beli la sebijik~keh keh~

syawalsimpsons said...

sabtu aritu G warehouse my dear si akob sebok la nk beli kete camgini la kat syawal...mmm..ralat je...mahal pon lebey kurang...balik umah asik bising...x beli....kakakakka....

kaklong said...

ishhh..adam ni kan dah tak esem dah isap citcit tuh...heheheh!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hik hik..anak sy pon suka naik keta camni..


suka gi jusco eh..kalau kt johor jusco jerla yg best tp kalau kt kl kan bnyk shopping lain yg lebih best?

fiza said...

Adam...mintak mama belikan sebijik ☺☺

sahromnasrudin said...

bila adam amek lesen hihihihihhihi...

p/s: sokong nesmilan sebab ganu kalahkan kelate kan hahahahahaa

wahida said...

amboi...sambil drive sambil nyonyot puting yer....comel...

eB ezrin said...

ala adam, bwk jerk lari, auntis skg ;p
ps: nanti emelkan gambor yg nk wat header tuh yer :)

Salina@IbuAqil said...

adam syg, nak tompang bley?!!! ;)

aanie said...

@ajumohit

hehe..nanti dah bg dia naik bila lalu je kat kete2 ni, mesti dia nak naik lagi..sebab dah penah jadi camtu....huwaaa...

aanie said...

@bujal X

haha...jap, nak check dompet jap cukup ke tak..huhu...

aanie said...

@syawalsimpsons

ok je sue...kalau mampu, beli je la...aanie kalau mampu memang nak gak beli....

aanie said...

@kaklong

hehe..tu la...menyampah lak tgk...:)

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

memang byk..tp jusco je yg sy suka selain sogo, sg wang etc...hehe...

aanie said...

@fiza

haha..adam x pandai mintak lagi...hehe..:)

aanie said...

@sahromnasrudin

haha..xde kena mengena la...sy memang sokong yg menang pun...sb takut kecewa...hahaha...

aanie said...

@wahida

itu la..dah suruh bukak..tp dipakainya balik..fengsannn...

aanie said...

@eB ezrin

a'ah, lupa lak...hehe...

aanie said...

@Salina@IbuAqil

kena bayar tambang tau auntie..hehe...

Cho Zila said...

memang terasa mahal kalau naik bendani ...kalau nak beli lak nak letak kat manaler kat rumahkan.. tu sebab kalau lalu dpn tempat gini laju2 jalan dan doa dalam hati budak yang jaga tempattu takderker...

Anamarza said...

puting tak tinggal even excited nak naik kete ya..hihihii

Atenyana said...

Nak kete 1 ;)

wan nurul hezrina said...

dah nampak macho dah adamnie..lagi macho naek keta tuh..huhu annie nnt amek tag

http://hezrina83.blogspot.com/2011/11/pg2-buka-pc-dpt-tag-dr-intanberlian.html

senang2 buat k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby