26 April 2011

Alahai adam...

Aku baru je sampai opis ni.....lewat ek???hehe...
Hari ni lambat skit sebab hantar adam pegi klinik dulu.....
Ekzema adam makin teruk lak....
Malam tadi tak boleh tidur...duk menggaru je.....
Kejap-kejap garu kepala, pelipat tangan, kaki, leher, punggung.....
Kita yang tengok ni pun naik risau.....

Malam tadi dah la tidur lewat....sebab duk menggaru je....
Bangun lak pukul 3 pagi sampai la 4.30 pagi baru tidur....
Bangun tu siap g main peti ais la, lompat-lompat katil la....
Yang geramnya, time main-main tu tak de lak dia nak menggaru....
Bila suruh tidur je mulalah aktiviti menggaru dia tuh....

Masa nak datang kerja pagi tadi bukan main liat nak bangun.....
(biasanya kalau angkat je terus dia terjaga....)
Lepas je adam minum susu masa dalam kete tu terus dia sambung tidur.....
Lega rasanya.....
(boleh dikatakan ni first time la dia sambung tidur balik kat dalam kete...^_^)

syok tido tuu....

sweet dream ek adam......


P/s: Dah dapat ubat tu harap adam dapat tidur la malam ni......tak mau garu-garu lagi ek.....

14 org syg adam:

*azni* said...

sian adam..ada ekzema jugak rupanya..semoga cepat sembuh ye..

ajumohit said...

ciannye adam, adam kita lak batuk sesema, moga kedua2 adam ni cepat sihat la hendaknya...tgk tido tu, lenanya lah...

sayangsayangibu said...

cute...
comel..
harap dah kurang gatal2 tu ye..

Far8 budak baik said...

comel je adam tidur..
=)

Ila said...

siannya adam..mesti gatal kan...aanie pernah dgr tak pasal agel..cubalah try google..kata elok utk ezema...
Tak nak word verification di kotak komen

Liza said...

Lor.. Adam ni pun ekzema jugak cam Adam Liza. Sebijik cerita mlm2 Adam...
huhu... Adam pakai Aquoes Cream dgn Hydrocotisone tp risau gak sbb ada stereoid..u try cream apa?

d_LA said...

cian la kat adam..comey tido tu, ngantuk la tu mlm berjaga

aanie said...

@*azni*

amin...
tu la, sian dia..mcm2 penyakit..ekzema, G6PD, asma...

aanie said...

@ajumohit

amin...semoga cepat sembuh...
tu la penangan tak cukup tido..hehe...

aanie said...

@sayangsayangibu

thanx..^_^..
mudah-mudahan....sian tgk dia duk garu-garu...

aanie said...

@Far8 budak baik

thanx...^_^

aanie said...

@Ila

a'ah, gatal tak terperi..
agel??x penah dgr..nanti sy try google...biasa pakai ubat yg doctor kasi je...

aanie said...

@Liza

ye ke??susah kan ada ekzema ni...
sy pakai cream yg doctor kasi..macam2 la..yg ada steroid pun ada gak...qv cream, momate cream, candidB cream....

aanie said...

@d_LA

hmm, tu la...siang mengantuk malam berjaga..ehh, macam lagu lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby