05 April 2011

Kembali

 
Assalamualaikum.....

Saya sudah kembali!!!!
Wah, 3 hari cuti, 3 hari tak mengadap blog kesayangan ni....
Otak aku pun banyak rest....langsung tak fikir pasal blog.....
Langsung tak fikir nak buat entri apa hari ni.....
Kalau tak, setiap masa duk cari idea nak buat entri....
Haha, padahal entri tak gempak mana pun....

Semalam kami sampai rumah dalam pukul 6 petang....
Kami tiga-tiga terus collapse....penat ya amat....
Lagipun kami tak de tenaga langsung...
Tak tau nape masing-masing tak de selera makan.....

Semalam aku pagi-pagi lagi dah cherry berry (cirit birit)....
Lepas breakfast, muntah lak....mungkin perut kosong sangat kot....sampai sekarang duk rasa loya-loya lagi....ahhh, tolong...tak larat ni......
Encek suami pun sama gak, cuma dia tak muntah je...

Adam lak on off demam sejak dari jumaat lepas lagi...
Tambah lagi kena cherry berry gak.....
Tapi dia paling teruk kena cherry berry la.....
Sampaikan punggung dia pun naik merah sebab melecet....
Sian tengok..sebab bila nak cuci dia punya meraung bukan main kuat lagi....
Sayu je hati dengar dia nangis.....

Abah aku lak, aku dah hantar pegi berubat....
Alhamdulillah, keadaan dia dah makin baik....
Dah boleh makan, walaupun sikit...
Dah start pergi kedai balik...
Alhamdulillah....
Semoga abah dan adam sembuh seperti sediakala....


P/s: Rasa macam nak g mengular la....bantai tido sejam dua jap.....adeih....boleh ke???


10 org syg adam:

sahromnasrudin said...

so ari nie tak amsuk opis ke??

semoga selamat ya

Mama Gee said...

selamat kembali... :)
mesti bluess je ari ni nk dtg kerja kan... :)

aanie said...

@sahromnasrudin

ari ni datang keje...tp tak larat dah ni...huhu..

aanie said...

@Mama Gee

ha'ah...hampir2 nak sambung cuti gak la...hehe...

sayangsayangibu said...

semoga cepat sembuh satu keluarga..

d_LA said...

WELKEM BEK BEBEH..AKU RS AKU TAHU NAPE MU MUNTAH..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

moga cpt sembuh..u duk kat area mana? keje kat utm skudai eh..dekat je la kut dgn sy..tah² satu taman hehe

ajumohit said...

selamat kembali bekerja, semoga semuanya sihat2 sokmo

sahromnasrudin said...

selamat bekerja di pagi rabu...

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

kesiannye tak sihat satu family....moga cepat sembuh ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby