07 April 2011

Menang tempat kedua!!!!

Alhamdulillah.....rezeki.....

Bukak je blog pagi tadi tengok ada comment yang perlu dimoderatekan....
Sekali tengok ada komen yang bagitau macam ni...


mak confius ni.....

Yang menjadi kemusykilan di benakku adalah kerana comment tu kat GA yang baru aku join semalam.....
Aik??takkan dah umum pemenang???
Sekali bukak blog tuan empunya komen, nampak ni...


owh, saya menang GA beliau rupanya.....:)

Aku menang Syawal Yafiq Blog 1st Giveaway.....GA ni anjuran blog Syawalsimpsons....owh, baruku perasan kami berkahwin pada bulan dan tahun yang sama...tapi aku awal 2 hari...hehe...anak dia pun sebaya adam....^_^


Hadiah yang aku dapat ialah

tabung moo.....weee....boleh buat tabung adam......
Full result, klik sini....


Tak sia-sia join GA dan contest banyak-banyak kat blog ni.....
Walaupun jarang bertuah (kekeke), tapi bila menang tu rasa macam nak melompat lebih tinggi hingga ke awan nano....erk...^_^


P/s: Time kasih penganjur sebab inform kat saya...kalau tak, tak perasan dah tu....time kasih jugak sebab pilih nama aanie sebagai salah seorang pemenang!!!!
P/s: Adeih, nak buat 1 entri pun makan masa sejam.....


14 org syg adam:

*azni* said...

tahniah..comel tabung moo tu..

sahromnasrudin said...

rezeki hang memang murah la..syabas la..

Ila said...

tahniah....

syawalsimpsons said...

TAHNIAH...eh x perasan lak kiter kawin waktu yg sama ye...heheh...anak pun sama baya..hehhehe...tp adam lg beso dr syawal.hehehhe..tahniah...en posmen akan hantar di dpn umah..tunggu tau...

amiey lee said...

tahniahhhhh

sukanya menang..hiiii

eB ezrin said...

tu la namer nyer rezki... tahniah yer :)

cikpuanhady said...

tahniah dear..me pon lately tak sempat nak usha result..huhu..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

aanie said...

@*azni*

thanx azni...hehe....

aanie said...

@sahromnasrudin

thanx....alhamdulillah...amin...

aanie said...

@Ila

thanx dear...

aanie said...

@syawalsimpsons

hehe..thanx tau...adam lagi besar ek??dlm gambar je kot..klu tgk kat luar, kecik je tu...

aanie said...

@amiey lee

thanx dear...hikhik..sukerrr...

aanie said...

@eB ezrin

thanx dear...

aanie said...

@cikpuanhady

thanx dear..a'ah, sama la..harapkan kwn2 bgtau je la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby