11 April 2011

PC saya sakit

Aduh, sampai-sampai je ofis pc problem lak.....
Masalahnya nak bukak file ke nak buat keje lain boleh lak.....
Tapiiiii, nak bukak INTERNET tak boleh lak...huhu.....
Ni memang saja tak nak bagi aku update blog ke hape ni???grrrrrr......
Beberapa jam jugak la aku terkontang-kanting depan pc....
Dah panggil orang komputer pun tak leh nak solve problem gak....huhuhuh....
Nasib baik la ada pc kosong tempat sorang asst officer yang dah pindah....thanx....hehe, tetiba.....
Time-time macam ni la baru terfikir kan best kalau ada iphone ke galaxy tab ke....huh, tak habis-habis verangan.....


aanie, sila buat keje sekarang!!!!

6 org syg adam:

ajumohit said...

hehehhe request la en hubby utk hadiah anniversary lak aanie, aritu dpt hadiah besday kan??? hehehhee

sahromnasrudin said...

tak puas la pakai iphone..kecik..nak tgk org komen pun tak nampak huhuhhhh

d_LA said...

sila buat keje..heheh..pc aku ok je tp keje tgh berlambak weh..huhu

aanie said...

@ajumohit

hehehe...idea yg bagus...botak kepala...hahaha....

aanie said...

@sahromnasrudin

huh, ye ke??galaxy tab ok kot...nampak member pakai macam best je...

aanie said...

@d_LA

meh, anta pc mu kat aku la...

mu ni kam busybody betul la....dlu ada gak 2,3 entri sehari...skrg ni 1 n3 je sehari...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby