01 April 2011

Selamat bercuti!!!!


Ehh, sepatutnya ditujukan untuk aku sebab aku dah bercuti.....
Yang masih bekerja sila lakukan rutin anda secepat mungkin....
Hari ni aku terpaksa bercuti kecemasan sebab adam demam....
Pagi tadi panas sangat badan dia....
Duk merengek je, tak boleh tidur.....
Tapi minum susu berselera lagi...siap tak cukup lagi...kena buat sebotol lagi....

Malam tadi lak abah aku kat kampung kena hantar ke kecemasan....
Dah seminggu dia tak makan nasi....
Jadi balik macam kes yang dulu, tak lalu makan nasi sampai kurus badannya.....
Bila check, doctor kata tak de sakit apa-apa....
Darah tinggi, jantung, kencing manis semua tak de.....

Sangat pelik, sebab jadi tiba-tiba....apakah???kena buatan orang lagi ke??
Dulu sebab kena buatan orang....
Ye la, abah aku ni peniaga....
Jadi, orang dengki bila tengok perniagaan abah aku ni maju.....
Macam-macam orang kenakan.....
Tapi selama ni kami bersabar je...tak pernah terniat nak membalas balik.....
Biar Allah sahaja yang membalasnya....


Ok la....kejap lagi nak keluar pegi klinik dan kemas baju nak balik kampung....mungkin tak de masa nak bw sepanjang berada di kampung...nanti balik kl balik, aku akan balas kunjungan korang ye.....

SELAMAT BERCUTI!!!!!

7 org syg adam:

hezrina83 said...

selamat bercuti annie..nie mummy maira aka nurul hezrina..nak inform yang nurul follow semula blog annie nih..tah mcm mana kesilapan teknikal nurul tersalah delete akaun google..abis semua blog peribadi n contest nurul terdelete..haru kejap beb..

nih buka doh blog baru nnt annie follow kay n nurul nak masuk nama dalam blog list=)tq tau

*azni* said...

slmt bercuti aanie..

sahromnasrudin said...

selamat bercuti juga..kami doakan wan adam cepat sembuh ya

d_LA said...

aku pun cuti gak harini..hehe..sian kat abah mu dan juge adam..take care weh blk kg..nak ikuttttt...

cikpuanhady said...

selamat bercuti dear..semoga adam dan abah aanie cepat sembuh..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..masih bercuti ke???

ann @ hatiberbunga said...

selamat bercuti...
semoga abah aanie & adam sihat semula.
take care!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby