29 April 2011

Umur dah bertambah hari ni....


Alhamdulillah.....syukur dengan limpah rahmat dariNya aku masih lagi dapat bernafas di sini....semoga aku diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki selalu.....amin....

Happy birthday to me!!!
Happy birthday to me!!!

Jadi, dengan ini aku isytiharkan isnin cuti!!! 

Hari ni merupakan hari lahirku yang ke.....berapa??? cer teka cer teka....hehe...nak tahu ke??hakhak....lempang kang aanie ni....hehe..ok ok, tahun ni merupakan tahun terakhir aku bergelar 2 series....tahun depan dah masuk 3 series dah!! huhu.....nampaknya tua dah makin mengejar aku.....wrinkles  pun dah nampak sana sini....tak suka...tak suka...

Hmm, agak-agak dapat lagi ke hadiah birthday?? hari tu dah bagitau kat encek suami tahun ni jangan bagi bunga lagiiii (hakhak siap warning lagi).....sebab encek suami ni suka bagi bunga....tapi aku ni serba salah bila dapat bunga.....bukan tak minat bunga ke apa, tapi tak reti nak jaga...nanti kang esok je dah layu....kuyu.....tamo tamo....sedih tengok bunga tu....huhu....


P/s: Nak request apa ek???? haha, ngengada tul.....dah dapat hadiah nak mintak lagi....
P/s: Hope gaji encek suami dah masukkkk....*wink....

20 org syg adam:

*azni* said...

hepi besday aanie dan terima ksh di atas cuti yg diberikan itu..sy hargai nya..kuikui..

~izan~ said...

hepi besday...kita sebaya..thn dpn jd BMW 3 series plak hehe..semoga dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu.. Amin.

ajumohit said...

hepi besday aanie, aju kakak la ni? aju tahun ni 30 tp takmo la pnggil kakak, rasa tua you!!!!hehehhehhehehhe

ctiza said...

hepi birthday..! moga panjang umur, murah rezeki, sihat & kuat sentiasa..

MamaYatie said...

happy birthday aanie!! semoga diberkati Allah selalu

ctiza said...

hepi birthday.. moga panjang umur, murah rezeki, aman bahgia, sihat & kuat sentiasa..!

Cute MuM said...

happy besday aanie..
pasal tukar ke akaun gmail tue..
dah register pastu log in pakai akaun gmail jer..
akaun yahoo tak perlu delete..

Ila said...

hepi birthday...ila pun tak suka bunga..hahahah
Jom Baca Dua Tempat berbeza

amiey lee said...

heppy besdayyyyy

moga apa yang di wish akan jadi kenytaan aminn

Ardini Humaira said...

epi bday kak!;)

aanie said...

@*azni*

thanx n welcome..kekeke...

aanie said...

@~izan~

amin..thanx...ooo, sebaya ek..xnak naik 3 series...hehe..

aanie said...

@ajumohit

hehe...tua setahun ek??baik kak...^_^

aanie said...

@ctiza

amin..thanx dear..

aanie said...

@MamaYatie

amin..thanx..:)

aanie said...

@Cute MuM

thanx cute mum..

aanie said...

@Ila

thanx dear...:)

aanie said...

@amiey lee

amin...thanx...^_^

aanie said...

@Ardini Humaira

thanx dni...

d_LA said...

kejamnye aku wehhhhh lambat wish kat mu...serius semalam aku x sempat online...rs bersalah giler lak..org lain aku siap wat entry lg..huhu..hepi belated bday weh..hope mu hepi2 salu bersama encik suami dan baby adam..Amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby