06 April 2011

Mencari mood

Assalamualaikum....

Disebabkan kelesuan mental dan fizikal....
Ditambah lagi dengan encek suami lak demam....

Perlu mencari ketenangan buat seketika....
  Hanya melawat kawan-kawan sekadar yang termampu.....
Harap semua tak berkecil hati....

Terima kasih banyak-banyak pada yang masih sudi singgah.....
 Sangat-sangat menghargainya.....


dari blogspot punya statistik....





ni lak dari nuffnang punya statistik

 Di atas ni adalah statistik untuk minggu lepas....
Jangan lak ada yang komen marah-marah apasal blog dia tak de dalam list sedangkan dia datang blog aku hari-hari...
Padahal bila check, langsung tak de backlink dari blog dia....
Jeles ke aku puji blog orang, tak puji blog dia???
(Kita boleh tahu sape yang datang blog kita ke tak kan....)


P/s: Maaf la entri hari ni emosi sedikit turun naik...

9 org syg adam:

*azni* said...

namaku ada di sitewww(bc style gedix)..hehe..tq tq tq..

:: Zanna :: said...

hye aanie...nape agak emo ni...sabar yer... ^_^ jom2 kte bw mcm dulu..huhu~~

sahromnasrudin said...

wah!!! no 4 tue dr blogspot..kire kerap juga saya ke sini ya...hehehe

semoga cepat sihat walafiat utk awak sekeluarga ya

eB ezrin said...

ader yg mrh2 ker? lawak la... :)

aanie said...

@*azni*

azni kuat skodeng....hehe....macih tau...

aanie said...

@:: Zanna ::

huhu, jom2...zanna pun lama hilang....g bertapa ek?hehe..

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe..memang la...awk mmg rajin dtg sini x kira ada entri br ke tak...macih ye...

nanti dtg la lagi...tak kena tol pun..hehe...

aanie said...

@eB ezrin

huhu, tu la...macam2 la dunia blog ni...

d_LA said...

naseb bek aku pnye link ade..hehe..aku pun tgh berfantasi x habes2 lg ni..bertekad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby